UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

1 Yıl Gecerli Oynatma Listesi.

👤 usta2017 💬 64 cevap 👁 6,041 görüntü
usta bayramın kutlu olsun mümkünse bende alabilirmiyim
usta2017

Bomba ; Yayın almada acele edin. Bayram sonrasında silinecektir.

ekli dosya gozukmuyor bende mi sorun var
Usta merhaba. Bayramınız
kutlu olsun.
Mümkünse alabilirmiyim. Teşekkürler
usta2017

Herkesin öncelikle Ramazan Bayramını kutlarım. Bu gün içinde saat 14.00 ' ye kadar istekte bulunan sırasıyla ilk 5 kişiye 3 aylık içeriğinde spor-sinema-belgesellerinde olduğu bir yayın hediye edeceğim. Kullanıcı adını vede şifreyi siz belirleyin. Bu bilgileri saat 14.00' e kadar gönderin bende bunlara göre düzenleyip özelden ilk 5 kişiye saat 17.00 ' ye kadar atayım. Kimlerin kullanıcı vede şifre atmasını isteyeceğimi nickleri ile yazacağım.sırasıyla.
Düzenleyeceğim yayınlarla hiç bir ilgim yoktur.Yani bana ait değildir.Fakat yayınlar sizin olacaktır.Teşekkürler.

3. sayfada gerçek paylaşımı yazdım paylaştım. Açıklamalara göre yayın alınır.İyi Bayramlar..

yayin alabilirmiyim üstad
usta2017

Herkesin öncelikle Ramazan Bayramını kutlarım. Bu gün içinde saat 14.00 ' ye kadar istekte bulunan sırasıyla ilk 5 kişiye 3 aylık içeriğinde spor-sinema-belgesellerinde olduğu bir yayın hediye edeceğim. Kullanıcı adını vede şifreyi siz belirleyin. Bu bilgileri saat 14.00' e kadar gönderin bende bunlara göre düzenleyip özelden ilk 5 kişiye saat 17.00 ' ye kadar atayım. Kimlerin kullanıcı vede şifre atmasını isteyeceğimi nickleri ile yazacağım.sırasıyla.
Düzenleyeceğim yayınlarla hiç bir ilgim yoktur.Yani bana ait değildir.Fakat yayınlar sizin olacaktır.Teşekkürler.

3. sayfada gerçek paylaşımı yazdım paylaştım. Açıklamalara göre yayın alınır.İyi Bayramlar..

Biraz geç oldu ama mümkünse ben de rica edebilirmiyim üstat.
Yayın isteğinde bulunanlara; Sayın üyeler ben size işin aslını yazdım. Tüm malzemeler elinizde. Sadece oltadaki balığı pişirmek size bıraktım. Burada detayları açıkladım. Oradada yazdım. Şuan yayın alın diye. Bayram sonrası davetiye gerekecek diye. Şuan davetiyeli yayın alabilirsiniz. Davetiye bulabilirseniz. Davetiye kodu, önceden yayın alanlardan alınır.
anlaşıldı ilk yazanlardanım ama yayını alamayanlardanım canın sağolun usta yine de emeğine sağlık
gökhan46

anlaşıldı ilk yazanlardanım ama yayını alamayanlardanım canın sağolun usta yine de emeğine sağlık

KONUYLA İLGİLİ ANLAŞILIR AÇIKLAMA YAZDIM. BANA GEREK KALMADAN NASIL YAYIN ALACAĞINIIZIDA AÇIKLADIM.Konu paylaşımlarını takip etmeniz gerekir. Benim paylaşmaya çalıştıklarım ile ilgilide karşı tarafca annlaşılmış olabileceği, bu yüzden kısa zaamanda aldığım yayınların kapanması üzerine sizler almanızı yazdım.Yani oltaya balığı tuttum, size pişirip yemek kaldı.Bi zahmet yiyiverin gari..
Duyuru ;
Bu 3 aylık yayından isteyenler mesaj atsınlar. Mesaj atan ilk 10 kişiye yine mesaj ile yayınlarını atacağım.
Uzun uğraşlar sonunda hesap açarak sizler için için hazırladım. Yayınlarda inşallah bir sıkıntı olmadan izlersiniz.
Mesajlarınız bekliyorum.
Not ; Yayınlarla hiç bir ilgim yoktur. Tamamen siz değerli üyelere hizmet amaçlıdır. Yayınlarda olabilecek sıkıntılar tamamen yayıncı kaynaklıdır.Emeğe saygı.Teşekkür.
usta merhaba,

mümkünse bende alabilir miyim bu 3 aylık yayından.

usta2017

Duyuru ;
Bu 3 aylık yayından isteyenler mesaj atsınlar. Mesaj atan ilk 10 kişiye yine mesaj ile yayınlarını atacağım.
Uzun uğraşlar sonunda hesap açarak sizler için için hazırladım. Yayınlarda inşallah bir sıkıntı olmadan izlersiniz.
Mesajlarınız bekliyorum.
Not ; Yayınlarla hiç bir ilgim yoktur. Tamamen siz değerli üyelere hizmet amaçlıdır. Yayınlarda olabilecek sıkıntılar tamamen yayıncı kaynaklıdır.Emeğe saygı.Teşekkür.
usta2017

Duyuru ;
Mesajlarınız bekliyorum.

Usta merhaba özelden mesaj attım. Hayırlı pazarlar. Teşekkürler
YAYINLARINI ATTIM.
🔒 Link gizli — giriş yapın

Fakat buraya dönüş yapan maalesf yok. Bakınız güven önemlidir. Yayın attıklarımdan dönüş olmazsa, sonucu bilmeden neyi paylaşayımki? Emeğe saygı bu kadar zor olmamalı.. Amaç yayınlar varmı? Açık ise nasıl ? Boş paylaşım şimdiye kadar yapmadım.Yapmamda. Bu benim prensiplerime aykırıdır. Yayın attıklarım alıp kaçmak amaçlı ise o onların anlayışıdırki, başkalarına yayın paylaşmama neden olurlar. Kaybeden ben değil siz üyeler olursunuz.Karar sizin.
Bundan sonrakiler yayınlarını üzülerek yazıyorum, şifreli olarak atacağım. Şİfre istediğinde mecburen burada yorum yazmak zorunda kalacaklar. Neden her paylaşımı zorluk çıkarttırmak istiyorsunuz ? En zoruda hiç paylaşmamakta olur.
Ya emeğe saygı gösterilir, yahutta bu tür paylaşımları askıya alırım.Bedeva yayın daha ne istiyorsunuz? Üste birde paramı ? Yuh olsun..
NOT ; Dönüş yapmayanlara attığım yayınları sileceğim. İsimleri yazılı olanların yayınlarınıda silmek zorunda kalmam..
Cevap yazmak için giriş yapın.