Maalesef 5 kişi üzerinde yayın hazırlayıp paylaştım. Yayınlar bana ait olmadığından daha fazla olmuyor. Herkese iyi bayramlar.
Eğerki , denemeye devam edeceğim yayın alabilirsem sırasıyla yine atarım. İlgi gösterip emeğe saygı gösterilmesine teşekkürler. Yayın atılanlar ;
ali4926
tolginyo
tartana
gökhan46
bigzura
maho33
cabbari_42
usta2017
Herkesin öncelikle Ramazan Bayramını kutlarım. Bu gün içinde saat 14.00 ' ye kadar istekte bulunan sırasıyla ilk 5 kişiye 3 aylık içeriğinde spor-sinema-belgesellerinde olduğu bir yayın hediye edeceğim. Kullanıcı adını vede şifreyi siz belirleyin. Bu bilgileri saat 14.00' e kadar gönderin bende bunlara göre düzenleyip özelden ilk 5 kişiye saat 17.00 ' ye kadar atayım. Kimlerin kullanıcı vede şifre atmasını isteyeceğimi nickleri ile yazacağım.sırasıyla.
Düzenleyeceğim yayınlarla hiç bir ilgim yoktur.Yani bana ait değildir.Fakat yayınlar sizin olacaktır.Teşekkürler.
merhaba
iyi bayramlar
kullanıcı: mustafa
şifre: bayram
hayirli bayramlar Usta bende alabilirmiyim
hayirli bayramlar Usta bende alabilirmiyim
elinize sağlık usta bayramın kutlu olsun mümkünse bende alabilirmiyim
Slm bende alabilirmiyim tsk.
usta2017
🔒 Link gizli — giriş yapın nickli üyeye yayın atıldı. 🔒 Link gizli — giriş yapın mesaj atın hazırlayıp atayım. 🔒 Link gizli — giriş yapın mesaj atın hazırlayıp atayım.
Usta msj gitmedi bende burdan yaziyorum varsa bana da 1 tane
Tekrar yazıyorum. Yayıncı değilim. Bir yayndan alıyordum. Ayrı ayrı, sanırım yayıncı uyandı. 7 kişiye yayın attım Açık olanları izleyebilenlere, iyi seyirler. Bazılarında uyandığından banlanmış olabilir.İzleyemeyebilirler.Fakat bu konuda dönüş yapmalarını istediğim kişilerde maalesef dönüş yapmadılar. Yayınlar hakkındada geç bilgim oldu. Sizler emeğe saygı göstermediğiniz sürece benim gibi paylaşım yapacaklar da paylaşımdan vazgecebilirler. Bende uğraşmaktan vazgeçtim. Bedava yayın paylaşmak için uğraşıyorum, İP.min banlanmasını göze alıyorum, ya sizler, konu ile ilgli yorum biile yapmıyorsunuz. Adeta alan gidiyor sanki..Bir süre oynatma listesi paylaşımı yapmayacağım.İyi akşamlar.İyi bayramlar..
Usta ben herzamn soylerim emek veren herkesin eline yiregine saglik.usta verilen emgin bosa gitmez iyi bayramlar
iyi bayramlar varsa rica edelim
benimki kapanmis farketti demek
benimkide malesef kapanmış usta neden acaba
Bomba ; Yayın almada acele edin. Bayram sonrasında silinecektir.
🔒Gizli İçerik
Bu içerik gizlidir.
Görmek için en az 0 mesajınız olmalı.
usta emeğine sağlık
Usta tekrar teşekkürler. Yayınlar HD ve çok kaliteli. Kapalı kanalda yok Dünden beri izliyorum
usta2017
Bomba ;
Tskler
usta2017
Tekrar yazıyorum. Yayıncı değilim. Bir yayndan alıyordum. Ayrı ayrı, sanırım yayıncı uyandı. 7 kişiye yayın attım Açık olanları izleyebilenlere, iyi seyirler. Bazılarında uyandığından banlanmış olabilir.İzleyemeyebilirler.Fakat bu konuda dönüş yapmalarını istediğim kişilerde maalesef dönüş yapmadılar. Yayınlar hakkındada geç bilgim oldu. Sizler emeğe saygı göstermediğiniz sürece benim gibi paylaşım yapacaklar da paylaşımdan vazgecebilirler. Bende uğraşmaktan vazgeçtim. Bedava yayın paylaşmak için uğraşıyorum, İP.min banlanmasını göze alıyorum, ya sizler, konu ile ilgli yorum biile yapmıyorsunuz. Adeta alan gidiyor sanki..Bir süre oynatma listesi paylaşımı yapmayacağım.İyi akşamlar.İyi bayramlar..
Usta:
globe2.midomed.com
Bu adres kullanılır durumda ve çok da güzel. Diğerleri kapalı