UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Kilitli

1 Yıllık Newcamd Server Çekilişi ( Yönetim Izinli)

👤 arabade 💬 35 cevap 👁 3,348 görüntü
Çekilişi Malesef Bu gece 12 den sonraya çekmek zorunda kaldım.İlk sayfaya Açıklama eklenmiştir.Tekrar Kusura Bakmayın
Güzel bi paylasım..ustam katılan arkadaslara bol sanslar
arabade
Aramızdan 5 Üyemize Çekilişle (Normal Gold Vip ne olursa olsun) 1 Yıl Süreli Newcamd Server Hediye Verilecektir.Çekilişe katılmak için Sadece Katılıyorum Yazmanız Yeterlidir.Çekiliş Sonucu Salı Gece 12 den sonra(25.05.2016) Buradan Duyrulacaktır.
Not: İş gezisi Nedeniyle Cuma Günü demiştim ama Malesef ilgilenemeyeceğimden dolayı Çekilişi Bu geceye çekmek Orunda kaldım Kusura Bakmayın.

* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *

Katılıyorum
Arkadaşlar Çekiliş Sonuçlandı Kazananlar Aşağıda
Çekilişi Kazananlar:

1-) test7
2-) star2
3-) mike1
4-) kmil1234
5-) ikrahakan

Çekilişi 🔒 Link gizli — giriş yapın Sitesinden Yaptım otomatik kim geldiyse odur.Kazananlara Pm leri gönderilecektir.Şimdiden Hayırlı olsun
arabade
Arkadaşlar Çekiliş Sonuçlandı Kazananlar Aşağıda
Çekilişi Kazananlar:

1-) test7
2-) star2
3-) mike1
4-) kmil1234
5-) ikrahakan

Çekilişi 🔒 Link gizli — giriş yapın Sitesinden Yaptım otomatik kim geldiyse odur.Kazananlara Pm leri gönderilecektir.Şimdiden Hayırlı olsun

sagol usta emegine saglik kazanan arkadaslara hayirli olsun
Kazananlardan Mike1 Arkadaşımıza Pm atılamıyor profili gizliymiş o yüzden onun yerine yine aynı yöntemle yapılan çekilişte yerine

Çekilişi Kazananlar:

1-) Mythos
Kazanmıştır.Birazdan pm yollayacağım
Kazanan Arkadaşlara Pm Göderildi Ve gerekli açıklamalar Yapıldı.Şimdiden Hayırlı olsun.
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.