10 Adet Türkçe Belgesel Kanalı Var.

👤 S510 💬 9 cevap 👁 1,224 görüntü
açtığım konudan yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için vazgeçtim.
"S510, post: 128999, member: 2731"
Merhaba bende Xstrem sunucu var. Kendi sunucuim. 10 Adet Türkçe Belgesel Kanalı Var.

#EXTINF:-1,BBC EARTH TURKCE
#EXTINF:-1,CACCIA e Pesca TURKCE
#EXTINF:-1,HISTORY TURKCE
#EXTINF:-1,VIASAT EXPLORER TURKCE
#EXTINF:-1,RTG TURKÇE
#EXTINF:-1,RTG INT TURKCE
#EXTINF:-1,SCIENCE & VIE TURKCE
#EXTINF:-1,TREK TURKCE
#EXTINF:-1,ANIMAUX TURKCE
#EXTINF:-1,AB MOTORS TURKCE

bu kanallarım var.

Farlı türkçe belgesel kanallar ile değişim yapmak isterim. Forum kurallarına aykırı mı bilemedim Sorun varsa konu kapanabilir. İsterseniz foruma ait Canlı TV ye de kaynak verip destek olabilirim.

Sizin Ticaret yapmak amaçı taşıdığınızı görüyorum.Aksi olsaydı burada açıkca paylaşırdınız.Reklam yaparak ticari olmanızı yönetimin görmesini vede gereğini yapmasını istiyorum.Benim düşüncem bu.Aksini siz isbatlayabilirsiniz.Yok bende şu var, yok değişelim.Bu form kurallarına aykırı olmalı.
tamam size göndereyim pası siz paylaşın para kazanma derdim yok benim.
usta2017 arkadaşıma katılıyorum. Bu platform paylaşım ve bilgilendirme platformu ticaret ortamı değil paylaşacaksan açık açık paylaşacaksın bende şu var bu var değişelim saçma sapan şeyler. Ticaret illle parayla olan birşey değildir.
tamam şöyle yapalım xstrem sunucude anlayan arkadaşlara sunucu girişi şifresi vereyim. herkes eklesin elindeki passları. foruma özel beleş sunucu yapalım. ben varım. para derdim olmadığını elimde olmayan kanalları elde etmek istediğimi herkez görsün.
"S510, post: 129006, member: 2731"
tamam şöyle yapalım xstrem sunucude anlayan arkadaşlara sunucu girişi şifresi vereyim. herkes eklesin elindeki passları. foruma özel beleş sunucu yapalım. ben varım. para derdim olmadığını elimde olmayan kanalları elde etmek istediğimi herkez görsün.

Şu son yazılarınız a inanmak istiyorum.Sileceğim dedim.Fakat gerek kalmadı.Okuyan zaten görecektir. Bunu çok isterdim. Elimde öyle sağlam pas yok.Şuan Katkı veremem.
Galiba bu işlerden anlıyorsun. En azından normal paylaşımlarla devam et.Paylaşım sürekliliğinizi mutlaka yönetim değerlendirecektir. O zaman gold paylaşımlarda paylaşabilirsiniz.Bu biraz zaman alabilir.Tşk.Kolaylıklar.
"S510, post: 128999, member: 2731"
açtığım konudan yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için vazgeçtim.

Teşekkürler
"usta2017, post: 129000, member: 7461"
Sizin Ticaret yapmak amaçı taşıdığınızı görüyorum.Aksi olsaydı burada açıkca paylaşırdınız.Reklam yaparak ticari olmanızı yönetimin görmesini vede gereğini yapmasını istiyorum.Benim düşüncem bu.Aksini siz isbatlayabilirsiniz.Yok bende şu var, yok değişelim.Bu form kurallarına aykırı olmalı.

teşekürler
Cevap yazmak için giriş yapın.