Arkadaslar 2. Dagıtım basladı sizler sadece mesaj yazın kartlar karısık en az50 en fazla 250 kartlı olacak 11.06.2015 saat 23.50.de konu kapatılacak mesaj bırakanlara pm usulu verilcek yannız ricam hani benim serverim diye yazmayın vakit buldukca her kesinki sırayla gönderilecektir annayışınız için teşşekkürler
Haydi bakalım başlayalım mario talibim usta...
cccam a hayır demem bende isterim,şimdiden teşekkürler
mario
Arkadaslar 2. Dagıtım basladı sizler sadece mesaj yazın kartlar karısık en az50 en fazla 250 kartlı olacak 11.06.2015 saat 23.50.de konu kapatılacak mesaj bırakanlara pm usulu verilcek yannız ricam hani benim serverim diye yazmayın vakit buldukca her kesinki sırayla gönderilecektir annayışınız için teşşekkürler
teşekkürler
teşekkürler bana gönderirmisiniz iyi günler
bana da gönderirmisiniz.tskler
şimdiden çok teşekkür ediyorum dostum. alabilirmiyim emeklerine sağlık.
Bende alabilir miyim?
bende isterim kardeşim
bende isterim
fazla varsa bende rica ederim TSK elinize saglik
banada gönderirmisin
mario
bende isterem cccam teşekürler
emegine sağlık bir tanede bana
Banada gönder androidde açarmı yada program varmi
Bende alabilir miyim?Teşekkürler..
B
supernova
Bende alabilir miyim?Teşekkürler..
Bunlar uydu cihaz ları icin pc dede kullanılıyor ama nasıl oluyor bilmiyorum mesaj bırakan her kese ayrım yapmak sızın verilecektir
selam ustam emeğine sağlık eğer varsa banada bir adet ccam verirsen ducaın olurum tekrar emeğine sağlık.
uustad bende ccam server isterim.şimdiden emeğine sağlık derim.tşk
ustam ccam hangi uyduları kapsıyor tşk elinize saglık
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.
Bu site deneyimi iyileştirmek ve reklam göstermek için çerezler kullanır. Gizlilik