UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Özel bölümler, güncel paylaşımlar ve deneyimli topluluk

2018 Tamamı Yerli Config Paketi

👤 hsm 💬 111 cevap 👁 14,216 görüntü
Merhaba arakadaşlar tamamı yerli olan config paketimi uzun zamandır uğraşıp kendim sizler için toparladım proxy ile yada proxy kullanmadan taratabiliceğiniz toplamda tam 71 adet config bulunmakta herkese keyifli crackler..

NOT: Tavsiyem vpn programı ile taratmanız aksi takdirde ban yiyebilirsiniz. Tercih Sizin

rar şifresi : UyduX

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için cevap yazın veya mesajı beğenin.

🔒 Link gizli — giriş yapın usta bozuk olan nedir
Duzenlendi

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için cevap yazın veya mesajı beğenin.

eline sağlık hsm usta , teşekkür ederim , emek isteyen bir çalışma
hsm
Merhaba arakadaşlar tamamı yerli olan config paketimi uzun zamandır uğraşıp kendim sizler için toparladım proxy ile yada proxy kullanmadan taratabiliceğiniz toplamda tam 71 adet config bulunmakta herkese keyifli crackler..

NOT: Tavsiyem vpn yazılımı ile taratmanız aksi takdirde ban yiyebilirsiniz. Tercih Sizin

Tesekkürler usta
hsm

NOT: Tavsiyem vpn yazılımı ile taratmanız aksi takdirde ban yiyebilirsiniz. Tercih Sizin

usta teşkekkur
hsm

[/QUOTkex
teşekkürler.
Configleri toplamışın ama çoğu çalışmayan eskiyen serverlerin configleri.
Cevap yazmak için giriş yapın.