UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

365 Kart CCcam Server

👤 arabade 💬 8 cevap 👁 1,041 görüntü
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

Usta biz bunun fazlasini gonderdigimizde ayni cccam calismaz donar vrsair bir suru sey yazmistin ayni yemegi isitip isitip millete yeni diye sunuyorsun
Ben sadece çalışanları sunuyorum daha iyisini sen verde görelim böyle yorumlar hoş olmuyor kullanırsın kullanmassın o senin veya başka kullanıcının tercihi. Ben Emek gösterene teşekkür ederim ama seni bilmem
Bak biz burda fazlasini sunmustuk sende biliyon bende biliyomki ekrana dusen cam artik coptur pm usulu verde millet saglikli kullanip dua etsin
Haklı olduğun konuda eyvallah doğrusun .Pm işinine gelince de haklısın bir kaç sefer pm yapayım dedim yetişemedim ilgisi olan olmayan isteyen isteyene.Başka bir şekil düşünüyorum bakalım yakında uygulamaya geçirecem inşallah.Tabi burada kalırsam pazartesi belli olcak bende merakla bekliyorum
Ne kadar acik verilirse cam cop olur ilgi olayinda haklisin benimde cok basima geldi simple tv vlc de calismiyor diye hatta abi bu ne ne ise yarar diyen bile oldu
Cevap yazmak için giriş yapın.