UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Bein 1 Kanalı

👤 tarkanfan 💬 12 cevap 👁 824 görüntü
Alperentoy
Bu kadar link tıklatmaya ne gerek var beğene basıp yenilesin yeter

linki bulup paylaşan hiç kazanmasın mı?
Alperentoy
Bu kadar link tıklatmaya ne gerek var beğene basıp yenilesin yeter

tesekürler
tarkanfan
linki bulup paylaşan hiç kazanmasın mı?

burası kazanç gütme satış yapma cep doldurma platforumu değil imkanı olmayanlara izlemek isteyip izleyemeyenlere yardımcı oldugumuz paylaşımlarımızı hiçbir çıkar acihaz koduı gütmeden paylaştıgımız platforumdur... ve gereksiz yere kirlilik yapmayalım rica ediyorum sizden yerli güncel link konusundan paylaşımlarını yapabilirsin iyi forumlar
tarkanfan
merhaba

bein 1 kanalı güncel olarak paylaşılacaktır

kesinlikle donma ve kesilme yoktur

( isteğe göre diğer kanallar da eklenecektir )

🔒 Link gizli — giriş yapın

teşekkür
Fearless
burası kazanç gütme satış yapma cep doldurma platforumu değil imkanı olmayanlara izlemek isteyip izleyemeyenlere yardımcı oldugumuz paylaşımlarımızı hiçbir çıkar acihaz koduı gütmeden paylaştıgımız platforumdur... ve gereksiz yere kirlilik yapmayalım rica ediyorum sizden yerli güncel link konusundan paylaşımlarını yapabilirsin iyi forumlar

imkanı olmayanlar zaten izleyebilir
sadece 1 adet linke tıklamaları gerekiyor
bu link sürekli değil kapanacak ve bunun yerine yine donmayan sağlam link eklenecek bunu bulmak emek değil mi?
tarkanfan
imkanı olmayanlar zaten izleyebilir
sadece 1 adet linke tıklamaları gerekiyor
bu link sürekli değil kapanacak ve bunun yerine yine donmayan sağlam link eklenecek bunu bulmak emek değil mi?
güzel abim diyorum ki burdaki herkesin emeğe saygısı zaten var bi beğeni ve teşekkür mesajı yeterli değilmi forumun kuralları bu yönde link kısaltma sitelerine yönlendirmek yasak yani anlatabiliyormuyum :)
Fearless
güzel abim diyorum ki burdaki herkesin emeğe saygısı zaten var bi beğeni ve teşekkür mesajı yeterli değilmi forumun kuralları bu yönde link kısaltma sitelerine yönlendirmek yasak yani anlatabiliyormuyum :)

peki :) sorun yok başka yerde link paylaşırım
burda da açık olarak paylaşım yaparım
Cevap yazmak için giriş yapın.