UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Günde 5 Gold AI konusu · tam metin ve arşiv
Kilitli

Beinsport3 Oynatma Listesi

👤 Fearless 💬 112 cevap 👁 13,409 görüntü
alimerty
kardeş bu tokenli değil token olsa tk: sonra kod olur olur bu sistem çıkışlı olması gerek kapanırsa bulunca paylaşırım zaten

BEİN sport 1 olan bu linki 🔒 Link gizli — giriş yapın linkini ctrl+shift+I tuşlarıyla açınca network menüsü oradan XHR and Fetch menüsü altında 🔒 Link gizli — giriş yapın bağlantıları çıkıyor lba/ ile =/g6 arasındaki harfler ve rakamlar degişiyor burayı sabitleyebilirmiyiz ??
wellman
BEİN sport 1 olan bu linki 🔒 Link gizli — giriş yapın linkini ctrl+shift+I tuşlarıyla açınca network menüsü oradan XHR and Fetch menüsü altında 🔒 Link gizli — giriş yapın bağlantıları çıkıyor lba/ ile =/g6 arasındaki harfler ve rakamlar degişiyor burayı sabitleyebilirmiyiz ??

kardeş sabitlemeye çalışmaktaki amaç nedir onu anlamadım sabitleyip napacaksın zaten verdiğim linkle izleyebilirsin değişme yapmana kurcalamaya gerek yok bence çalışıyor bu şekilde izleyebilirsin
alimerty
kardeş sabitlemeye çalışmaktaki amaç nedir onu anlamadım sabitleyip napacaksın zaten verdiğim linkle izleyebilirsin değişme yapmana kurcalamaya gerek yok bence çalışıyor bu şekilde izleyebilirsin

yarına link ölürse diye sabitlemek istemiştim onun için sordum garik
wellman
yarına link ölürse diye sabitlemek istemiştim onun için sordum garik

kardeşim zaten sabit benim verdiğime giremiyomusun anlamadım neyi sabitliycen değişken olan bişi yok senin sordugun bein1 benim paylaştıgım bein3 ikisi tabi farklı kodlar olur
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.