arkadaslar bişey sorucam ben yanlışıkla bi dosyayı winrarla acdım nasıl eskisi hale getirebilirim o dosya crack dosyasıydı oyunun hiçbir program yokdu bomboş bi seydi nasıl döndürebilirim onu hiçbir programla acmıcam
bakın en üstekine en üstekide alttakiler gibi olması lazım bulamadım arkadaslar acill
dosya uzantısını değiştirmediysen sorun olmaz
Nasıl düzeltirim
bilgisayarımı tıkla açılan yerde üst tarafta görünümü tıkla şeçenekler yada klasör seçenekleri tıkla açılan menüden görünümü tıkla orada baştan 2. sıradaki bilinen dosya türleri için uzantıları gizle seçeneğinde tik varsa tiki kaldır.Dosya uzantılarını görebilirsin böylece eğer diğer partlarla aynı uzantıya sahipse sorun olmaz farklı ise dosya adını çift tıkla ( yazının olduğu kısmı ) . dan sonra kısmın uzantısını diğerlerininki gibi yap.
Ya şu an mobildeyim ama yinede soyleyim bütün dosyaları rar dan çıkar masa ustune bir klasör koy .ordan yanlışlıkla rar dosyasını sectigin dosyayı sağ tıkla ordan özelliklerden 'Dosya adı' adlı kısımda .rar uzantısı yerine dosyanin orijinal uzantısını gir sorun düzelmiş olur benden bu kadar saygilar O da olmazsa sistemi geri yükle en sağlamı bu