emeğinize sağlık müthişsiniz
TEKRADAN NORMAL ÜYELER DEN İLK 5 KİŞİYE DAHA 1 AYLIK YAYIN PAYLAŞACAĞIM. HIZLI OLANLAR YAYIN İSTİYORUM. YAZSINLAR.
Müsait bir zamanda yayınlarınızı hazırlayıp özelden atacağım. Sitesinde sadece 1 tane alınabiliyormuş. Baana yur dışı kaynaklı geldiğinden,
Sizlerle paylaşmak istedim. Daha önce paylaştığım kişiler yazmasın. Ban sebebi sayarım. Banlarım. Yayın almayanlar yazsın.
Emeğine sağlık nasip değilmiş yetişemedim

NOT :
YAYINLARIN BENİMLE İLGİSİ YOKTUR. TAMAMEN YURT DIŞI KAYNAKLIDIR. BEN SİZLERE AÇIK OLARAK PAYLAŞIYORUM.
Canlı TV. SAHİBİNİN NASIL BİR SİSTEMDE YAYINLARI AÇTIĞINI BİLMEM İMKANSIZ.BİR DENEME YANILMA İLE DNS DEĞİŞİKLİĞİNİ BULDUM.
İŞE YARADI. EĞER VLC PLAYERDE AÇILMIYOR İSE BİRDE PC.İÇİN Eyayın bağlantısı PLAYER İLE DENEYİN. EĞER BUNDADA BAŞARILI OLMAZSA, GERİYE TEK BİR
ALTERNATİF KALIYOR YAYINCI İP. KISITLAMASI PROĞRAMLI OLABİLİR. TABİKİ TÜM BU İŞLEMLER TEKNİK KONULAR. BENDE BU KONULARDA BİLGİ SAHİBİ DEĞİLİM.
yayın bağlantısı PLAYER İNDİRME LİNK. TÜM BU YAZDIKLARIM TAMAMEN PC. İÇİNDİR. DİĞER CİHAZLAR İÇİN DE UYUMLU OLMAYAB,LİR.
TEKRAR NORMAL VE DİĞER ÜYELERE 1 AYLIK YAYIN PAYLAŞIMIM DEVAM EDİYOR. İSTEKTE BULANANLARDAN 10 KİŞİYE,
SEZON SONU MAÇLARINI KAÇIRMAYIN. SIKINTISIZ YAYIN İZLEYİN. SADECE ÖNCEKİ YAZILANLARI İYİCE ÖĞRENİN. YANLIŞ YAPMAYIN.
HAYDİ BEKLİYORUM..