UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Kilitli

Çekiliş Yok - Kura Yok - 1 Ay Canlı TV - Yine Yeniden 5 Kişi. Saat 15.00 Başlangıç

👤 usta2017 💬 142 cevap 👁 10,751 görüntü
Her ne kadar kural olarak bende istiyorum diye yazılmasada konuyu takip eden;
Burak0671
Melihberk
drdeha
ozen
Fatih46

1 aylık yayınlarınız özelden atıldı. Yoruma aldım.İzliyorum.Sıkıntı var veya yok yazınız.Yazmayan kural dışı olur.
Konunun herkes tarafından doğru olarak bilinmesi gerekir.
usta2017
TEKRADAN NORMAL ÜYELER DEN İLK 5 KİŞİYE DAHA 1 AYLIK YAYIN PAYLAŞACAĞIM. HIZLI OLANLAR YAYIN İSTİYORUM. YAZSINLAR.
Müsait bir zamanda yayınlarınızı hazırlayıp özelden atacağım. Sitesinde sadece 1 tane alınabiliyormuş. Baana yur dışı kaynaklı geldiğinden,
Sizlerle paylaşmak istedim. Daha önce paylaştığım kişiler yazmasın. Ban sebebi sayarım. Banlarım. Yayın almayanlar yazsın.

Emeğine sağlık nasip değilmiş yetişemedim
Bladee35
Emeğine sağlık nasip değilmiş yetişemedim

Özelinizi takip ediniz.
Ben duyurmaktan sıkılmamda bazılarınız bu yazılan vede duyuruları hiç mi hiç okumuyor vede dikkate almıyorlar.
Sonrada yazıyorlar yayın açılmıyor diye. Siz açıklamaları dikkate almazsanız sıkıntı yaşarsınız.
Çalışmıyor diye yazanlara anlık fotosunu atıyorum. Arkadaşım bir yerde hata yapıyorsun. Defalarca yazdım.
Bilgisayarda Eyayın bağlantısı Player ile izleyin . Siz nerede izlemek istedini ? Doğru olarak yazınız ?
Paylaştığım Resimde oklara dikkat et. Şuan bilgisaayarın tarihi ile yayındaki server saatine ve tarihe dikkat. Avrupa saati 1 saat geridir.Dikkate al. Sana ait şifre başlangıcınıda kontrol et. Ben kolay kolay yanlış yayın atmam. Sizler yanlış yapıyorsunuzdur.Ayrıca başka playerlerde denemeye kalkıncada ip.niz banlanmaktadır. Defalarca yazdım.DNS değiştirin veya başka bir yerde deneyin.

İşte Sizler Bir görüntü ;

YAYIN.jpg
usta ben ilk yayın istedim konuyu takip ettim ama hiçbir zaman senin yayının kalitesini test edemedim atmadın yayın canın sağolsun
usta2017
NOT :
YAYINLARIN BENİMLE İLGİSİ YOKTUR. TAMAMEN YURT DIŞI KAYNAKLIDIR. BEN SİZLERE AÇIK OLARAK PAYLAŞIYORUM.
Canlı TV. SAHİBİNİN NASIL BİR SİSTEMDE YAYINLARI AÇTIĞINI BİLMEM İMKANSIZ.BİR DENEME YANILMA İLE DNS DEĞİŞİKLİĞİNİ BULDUM.
İŞE YARADI. EĞER VLC PLAYERDE AÇILMIYOR İSE BİRDE PC.İÇİN Eyayın bağlantısı PLAYER İLE DENEYİN. EĞER BUNDADA BAŞARILI OLMAZSA, GERİYE TEK BİR
ALTERNATİF KALIYOR YAYINCI İP. KISITLAMASI PROĞRAMLI OLABİLİR. TABİKİ TÜM BU İŞLEMLER TEKNİK KONULAR. BENDE BU KONULARDA BİLGİ SAHİBİ DEĞİLİM.
yayın bağlantısı PLAYER İNDİRME LİNK. TÜM BU YAZDIKLARIM TAMAMEN PC. İÇİNDİR. DİĞER CİHAZLAR İÇİN DE UYUMLU OLMAYAB,LİR.

Teşekkürler
TEKRAR NORMAL VE DİĞER ÜYELERE 1 AYLIK YAYIN PAYLAŞIMIM DEVAM EDİYOR. İSTEKTE BULANANLARDAN 10 KİŞİYE,
SEZON SONU MAÇLARINI KAÇIRMAYIN. SIKINTISIZ YAYIN İZLEYİN. SADECE ÖNCEKİ YAZILANLARI İYİCE ÖĞRENİN. YANLIŞ YAPMAYIN.
HAYDİ BEKLİYORUM..
usta2017
TEKRAR NORMAL VE DİĞER ÜYELERE 1 AYLIK YAYIN PAYLAŞIMIM DEVAM EDİYOR. İSTEKTE BULANANLARDAN 10 KİŞİYE,
SEZON SONU MAÇLARINI KAÇIRMAYIN. SIKINTISIZ YAYIN İZLEYİN. SADECE ÖNCEKİ YAZILANLARI İYİCE ÖĞRENİN. YANLIŞ YAPMAYIN.
HAYDİ BEKLİYORUM..

Mümkünse ben yayın istiyorum hocam.
burcinali
beyazkiller

Özelinize bakını.
BAŞLANGIÇ OLARAK SADECE MALÜM YAYINLAR EKLİ. DİĞERLERİDE UMARIM YAKINDA EKLENEECEKTİR.
SORANLAR OLUYORDU . DENEDİM OLDU. ANDROİD MOBİL TLF. VEYA ANDROİD BOX CİHAZLARINIZDAN BU PAYLAŞTIĞIM
1 AYLIK (ŞUAN İÇİN SINIRSIZ-2028 TARİHLİ DİR.) ÖZELDEN PAYLAŞTIĞIM YAYINLARI BU CİHAZLARDANDA İZLEYEBİLİYORUZ.
NASILMI ? GOOGLE PLAY DAN BU PROĞRAMI İNDİR.KUR.

Smart TV uygulaması Pro
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

SAĞ ÜSTEN SECEKLİ YERE TIKLA. AÇILAN YERDE NASIL İZLEMEK İSTEDİĞİN SORAR. SİZ EXTREM PLAY İLEYİ TIKLAYIN. AÇILAN YERDE ÜSTTE;
HERHANGİ BİR İSİM YAZIN.ONUN ALTINDA KULLANICI ADI : .....(SİZDEKİ KULLANICI ADI) ŞİFRE :....(SİZDEKİ ŞİFREYİ) DOĞRU OLARAK YAZIN.ALTTA İSE DNS BİLGİSİ
YANİ; 🔒 Link gizli — giriş yapın YAZ VEYA YAPIŞTIR.İŞLEM TAMAM 2-3 SN BEKLE PROĞRAMA KAYDET. AÇILAN YERDEKİ ŞUAN SADECE SPOR VAR. SPOR YAZAN YERE TIKLA.İLK YAYIN AÇILIR. EKRANI BÜYÜTMEK İÇİN TEKRAR TIKLA. KOLAY GELS,İN. İYİ SEYİRLER.
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.