Çekiliş Yok - Kura Yok - 1 Ay Canlı TV - Yine Yeniden 5 Kişi. Saat 15.00 Başlangıç
👤 usta2017💬 142 cevap👁 10,747 görüntü
usta2017
ÇEKİLİŞ YOK - KURA YOK - BEKLEMEK HİÇ YOK - YAYINLAR TEK KİŞİLİK OLACAK-YAPMANIZ GEREKEN ;
BU KONUNUN ALTINA HIZLI OLAN İLK 5 KİŞİYE 1 AY YAYIN İÇİN ; YORUMA '' EMEĞE TEŞEKKÜR '' YAZANLARDAN İLK 5 KİŞİ ŞANSLI OLACAK. DKKAT İÇERİĞİNDE +18 VARDIR. HATA YAPMAYIN.
ÖZELDEN KENDİLERİNE ATACAĞIM. 1 AY KEYFİNİ ÇIKARACAKSINIZ. HERKESE KOLAYLIKLAR.
BU TÜR PAYLAŞIMLARIM ZAMAN ZAMAN OLACAKTIR. TAKİPTE KALMANIZ MENFAATINIZADIR.
Usta ilk 5'in içerisindeyim ama bana gelmedi. Bekliyorum :)
hocca
diğerleri kural ihlali yapınca hepsini açıkta paylaştım. Bir sonraki bu tür paylaşımımda hatırlatın ilk size atayım.
usta2017
ÇEKİLİŞ YOK - KURA YOK - BEKLEMEK HİÇ YOK - YAYINLAR TEK KİŞİLİK OLACAK-YAPMANIZ GEREKEN ;
BU KONUNUN ALTINA HIZLI OLAN İLK 5 KİŞİYE 1 AY YAYIN İÇİN ; YORUMA '' EMEĞE TEŞEKKÜR '' YAZANLARDAN İLK 5 KİŞİ ŞANSLI OLACAK. DKKAT İÇERİĞİNDE +18 VARDIR. HATA YAPMAYIN.
ÖZELDEN KENDİLERİNE ATACAĞIM. 1 AY KEYFİNİ ÇIKARACAKSINIZ. HERKESE KOLAYLIKLAR.
BU TÜR PAYLAŞIMLARIM ZAMAN ZAMAN OLACAKTIR. TAKİPTE KALMANIZ MENFAATINIZADIR.
EMEĞE TEŞEKKÜR
Teşekkürler
hocca
ÖZELİNİZE BAKINIZ.
emegınıze sağlık usta
hocam donuyor 30 40 saniye sonra donuyor
hocam biraz işim vardı ancak yeni ekledim yorum yazamadım
Emeğine teşekkürler yetişemedim galiba ama olsun bir sonrakine inşallah
EMEĞE TEŞEKKÜR
emeğine sağlık usta yetişemesekte teşekkürler
okeyyy
hocam donuyor 30 40 saniye sonra donuyor
YAZDIM.OKUMADINIZMI. KURALA UYULMADIĞINDAN TEK KİŞİLİK YAYINLARI HERKESE AÇIK PAYLAŞTIM.2. KİŞİLERİ SİSTEMDEN ATMAK İSTER.
RAHAT İZLEYEMEZSİNİZ.EMEK KARŞILIĞINI BULMADIĞINDAN.
canın sag sog olsun hocam saygılar yayınlarda güzelmiş
DUYURUM
NOT : BU UYGULAMAYI YARIN CUMA GÜNÜ TEKRARLAYACAĞIM. UYGULAMA SAAT : 12.00 'DA BAŞLASIN. YİNE İLK 5 KİŞİYE .UYGUN GÖRENLER;
YORUMA UYGUNDUR YAZSIN. UYGUN GÖRÜLÜRSE HIZLI OLANLAR 1 AYLIK YAYINLARINI ALIR.1 AY RAHAT İZLER. TABİKİ BU GÜNKÜ GİBİ OLURSA
YİNE SIKINTI OLUR. BİR DAHADA BU TÜR UYGULAMA YAPMAM. YAYINLAR I TEK KİŞİ ALDIĞI SÜRECE SIKINTI OLMAZ. KARARINIZI BEKLİYORUM.
BU GÜNKÜ KİŞİLER KESİNLİKLE İSTEKTE BULUNMASINLAR.ENGELLENİR. 🔒 Link gizli — giriş yapın 🔒 Link gizli — giriş yapın
@🔒 Link gizli — giriş yapın
VE DİĞER 2 KİŞİ
çok giren oldugundanmı donma olacak
okeyyy
çok giren oldugundanmı donma olacak
Doğrudur. Ama tek kişiye ait olursa sıkıntı olmaz.Bugünkü şanslı olanlar şansını kullanamadılar.Bende açık paylaştığımdan.Sıkıntı oldu.
tamam hocam yarın inşallah bi işim çıkmassa ilk beş kişiye girerim saygılar
Uygundur aynen katılıyorum
usta2017
DUYURUM
NOT : BU UYGULAMAYI YARIN CUMA GÜNÜ TEKRARLAYACAĞIM. UYGULAMA SAAT : 12.00 'DA BAŞLASIN. YİNE İLK 5 KİŞİYE .UYGUN GÖRENLER;
YORUMA UYGUNDUR YAZSIN. UYGUN GÖRÜLÜRSE HIZLI OLANLAR 1 AYLIK YAYINLARINI ALIR.1 AY RAHAT İZLER. TABİKİ BU GÜNKÜ GİBİ OLURSA
YİNE SIKINTI OLUR. BİR DAHADA BU TÜR UYGULAMA YAPMAM. YAYINLAR I TEK KİŞİ ALDIĞI SÜRECE SIKINTI OLMAZ. KARARINIZI BEKLİYORUM.
Tamam haklısınız ama yinede kurala uyan ve kazanan arkadaşların hakkını verebilirdiniz diye düşünüyorum
Bladee35
Tamam haklısınız ama yinede kurala uyan ve kazanan arkadaşların hakkını verebilirdiniz diye düşünüyorum
Kurala uyan bir kişi onada yayını verildi. Şuan kontrol ettiğimde oda kuralları yerine getirmemiş.
Bende hata kolay kolay olmaz. Olursada açıkca bana yazar, gerçekten hata bende ise düzeltirim.
Buradaki bazı arkadaşlar hata yapmasınlar diye hem buradan , hemde özelden paylaşımlarımda hep ikaz ediyorum. Fakat takan yok.
Emeğe saygısı olmayana ben neden saygılı olayımki?
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.
Bu site deneyimi iyileştirmek ve reklam göstermek için çerezler kullanır. Gizlilik