UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Çekiliş Yok-kura Yok. Sadece 1 Kişiye 1 Yıllık Canlı Tv.anında.

👤 usta2017 💬 81 cevap 👁 4,657 görüntü
ÇEKİLİŞ YOK-KURA YOK. SADECE 1 KİŞİYE 1 YILLIK Canlı TV.
BURADAKİ LİNKE İLK TIKLAYANINDIR.HIZLI OLANA İYİ SEYİRLER.LİNK İLK OKUYANDAN SONRA SİLİNİR.BİR YERE NOT ALIN.GARANTİSİ YOK.
07.01.2019 TARİHLİ TEK KİŞİLİKTİR. UMARIM BAŞKA YERLERDEDE PAYLAŞILMAZ DA BİR SÜRE İZLERSİNİZ.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için cevap yazın veya mesajı beğenin.

LİNKİ AÇAN ÖNCE OKUSUN.BİR YERE NOT ALSIN.EMEĞE SAYGISI OLSUN.ALAN ALDIĞINI YAZSIN.BİR TŞK.EDEBİLİR.
ALAN
Eline sağlık ustad . Bu heyecana yürek dayanmaz :)
eyvallah usta tesekkürler ama ilk tiklayan alir meselesi olmus biraz heycanlandik. :-)
hocca
anlamadım ama neyse...

Anlaşılmayacak bir şey yok.Açık olarak yazdım.
SADECE 4 GÜNLÜK. YİNE TEK KİŞİLİK OLDUĞUNDAN BİR KİŞİ KULLANMASI İÇİN İLK TIKLAYANINDIR.

08.02.2018 saat . 12.00 full türk Canlı TV.

🔒 Link gizli — giriş yapın
EMEĞE SAYGI İÇİN ALAN BEN ALDIM DİYE YAZSIN.İLK TIKLAYIP AÇAN ALIR. SONRASINDA SİLİNİR-YOK OLUR.BOŞ SAYFA ÇIKAR.
usta2017
SADECE 4 GÜNLÜK. YİNE TEK KİŞİLİK OLDUĞUNDAN BİR KİŞİ KULLANMASI İÇİN İLK TIKLAYANINDIR.

08.02.2018 saat . 12.00 full türk Canlı TV.

🔒 Link gizli — giriş yapın
EMEĞE SAYGI İÇİN ALAN BEN ALDIM DİYE YAZSIN.İLK TIKLAYIP AÇAN ALIR. SONRASINDA SİLİNİR-YOK OLUR.BOŞ SAYFA ÇIKAR.

aldım tesekkurler
EVET ÇEKİLİŞSİZ- KURASIZ BEKLEMEDEN BİR TIKLA Canlı TV. HAZIR.
05.02.2018 PAZARTESİ - İYİ HAFTALAR - 2. EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI TÜM ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR GETİRSİN.

EN HIZLI - EN İYİ FORM TAKİPCİSİNE. İLK TIKLAYAN ALIR.İYİ SEYİRLER.GARANTİSİ YOK. KAPANSA DAHİ ARADA KONTROL EDİN.
TEK KİŞİLİK OLDUĞUNDAN BELKİ BAŞKA YERDEDE PAYLAŞILMIŞ OLABİLİR DÜŞÜNCESİYLE. İYİ SEYİRLER..

İLK TIKLAYAN, OKUYAN, BİR KENARA NOT AL. OKUNDUKTAN SONRA, SİSİTEM GEREĞİ SİLİNİR. SONRA TIKLANDIĞINDA BOŞ SAYFA ÇIKAR.LİNK SİLİNMİŞTİR.
ALAN ALDIĞINI YAZSIN Kİ BAŞKALARIDA BİLSİN.BOŞ TIKLAMASIN.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için cevap yazın veya mesajı beğenin.

tree_onestar
tesekurler ben aldim

Emeğe saygın ,için tşk. İyi seyirler.
match
admin bir tane daha var mıdır

Buldukca paylaşım yapıyorum.Takipte ol.Tşk.
bu da benden olsun süresiz yerli sunucu 10 kiş sınırlaması vardır
🔒Gizli İçerik

Spoiler içeriği gizlidir.

Görmek için giriş yapın.

alan aldığını yazsın arkadaşlar
sinan87
bu da benden olsun süresiz yerli sunucu 10 kiş sınırlaması vardır alan aldığını yazsın arkadaşlar

aldım cok teşekkürler
Cevap yazmak için giriş yapın.