UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Çin,rus, Coré, Japon Combolist ve Sunucu

👤 dursun74 💬 4 cevap 👁 1,089 görüntü
selam arkadaslar,baslikta oldugu gibi ben uzak ulkelerin sunuculerini ve combolist'lerini ariyorum... tesekurler
dursun74
selam arkadaslar,baslikta oldugu gibi ben uzak ulkelerin sunuculerini ve combolist'lerini ariyorum... tesekurler

Öncelikle konuyu buraya acmalisin gelisi guzel acmamlisiniz
(bu heryerde böyledir) yardim bölümü vardir oraya acilir
Konuya gelince pek uzak dogu sunuculerinden ziyade oradaki yayinlar ile ilgilenen
ve genel olarakda pek ragbet gormeyen kanallar oldugu icin azdir
ama kanallari direk bulabilirsin sunucu deil kanallarini bilen varsa yardimci olacaktir.
🔒 Link gizli — giriş yapın
tamam oncelikle kusura bakma konuyu buraya actigim için dogru yerde oldugumu dusunuyordum ben bunu sileyim yada siz silin ben yardim bolumunden tekrar açayim
dursun74
tamam oncelikle kusura bakma konuyu buraya actigim için dogru yerde oldugumu dusunuyordum ben bunu sileyim yada siz silin ben yardim bolumunden tekrar açayim

Konu tasinir acmayin baska bilgisi olan yardimci olacaktir.
benim acihaz koduim, saat farki mesela çin +8h saat fransaya gore, aksam olunca sunuculerde donma oluyo yuklu giristen dolayi, burda aksam olunca uzak ulkelerde gece oluyo yani uyuyorlar... bilmeme anlatabildimmi
Cevap yazmak için giriş yapın.