UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Çok Özel CCcam Server 149 Kart Hop 1

👤 arabade 💬 14 cevap 👁 1,984 görüntü
Aslında vip bölümüne açmıştım konuyu Ama görünüşe göre ihtiyacı olan kimse yokmuş bende diğer üyelerde yararlansın diye konuyu buraya taşımaya karar verdim.İyi seyirler

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

arabade
Aslında vip bölümüne açmıştım konuyu Ama görünüşe göre ihtiyacı olan kimse yokmuş bende diğer üyelerde yararlansın diye konuyu buraya taşımaya karar verdim.İyi seyirler

* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *

teşekkürler...
Ekranda gordugunuz camlar kimseye yaramaz siz sunuculer gibi gizli olanlari kirmaniz lazim tabi daha once baska sitelere kirip verilmediyse cok zor bi ihtimal kirilmadan dagilmasi hadi hayirlisi
arabade

* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *

eline sağlık çok makbule geçti.teşekkürler
connected dedi bağlandi kanallar cıkmadı nasil olacak usta
abuzer
connected dedi bağlandi kanallar cıkmadı nasil olacak usta

Sakalimiz da var sozumuz gecmiyor ne yazdim bi okusaydiniz bosa vakit harcamazdiniz :D:D
mario
Sakalimiz da var sozumuz gecmiyor ne yazdim bi okusaydiniz bosa vakit harcamazdiniz :D:D[/QUOTE
Sakalimiz da var sozumuz gecmiyor ne yazdim bi okusaydiniz bosa vakit harcamazdiniz :D:D

ilk kez server kullandiğimdam konuya yabanciyim sora sora öğrenmeye calişiyorum ben ne anlarim kırma işinden :D
Cevap yazmak için giriş yapın.