UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Çok Yerli Kaliteli Alemip.tv Proxyless Config+capture

👤 yeknesak 💬 65 cevap 👁 8,901 görüntü
yabancı da oluyor. 🔒 Link gizli — giriş yapın

ama açmadı kanallar bilginize
arkadaşlar no limidet yazanlar kapanmış sadece kullanma tarihi yazanlar açıyor,ondada sanırım combo olayını değiştirmişler,pek düşmüyor yinede kolay gelsin.
byturan
arkadaşlar no limidet yazanlar kapanmış sadece kullanma tarihi yazanlar açıyor,ondada sanırım combo olayını değiştirmişler,pek düşmüyor yinede kolay gelsin.

Demek ki sunucu sahipleri UyduX sitesini gizliden veya üye olaraktan takip ediyorlar. Anlaşılan izleyenimiz çok. Kapalı gişe.
Ustalar sunucu yerli olup combo sekli isim:isim1 sekilnedir ben bir iki tane buldum siz farkli combolorda deniye ikirsiniz ama sunucu yerli
yeknesak

Çok teşekkürler. Bir sorum olacak. Proxy taramayı nasıl gerçekleştiriyoruz. Proxy list kısmına proxy bağlantıları ekleyerek mi?
2 tane hesap düşürdüm biri süreli biri süresiz çalışmadı neden acaba
sunuculer bitip kapatılmamış olabilir.
sinan87
2 tane hesap düşürdüm biri süreli biri süresiz çalışmadı neden acaba
valla emek harcamaya değmez biri 2019 son tarihli biri maksimum iki kişi olan ik sunucu kırdım çalışmıyor bu sunucu kırılması zor sunuculerden kırana kolay gelsin
🔒 Link gizli — giriş yapın 🔒 Link gizli — giriş yapın bu sunucuin diğer dnssi ben çalıştıramadım çalıştıran arkadaş varsa güle güle kullansın
Cevap yazmak için giriş yapın.