vip.dns-tr.com:80
galatavip.tsvipsmart.eu:8000
bu iki sunucuin eşdeğer adreslerini paylaşabbilir misiniz?
vip.dns-tr.com:80
galatavip.tsvipsmart.eu:8000
bu iki sunucuin eşdeğer adreslerini paylaşabbilir misiniz?
Bunlar ikisede aktif sen ban yemişin
🔒 Link gizli — giriş yapın[SEN HAYıRDıR ? GIZLI KONU BU ..!!]
o zaman beni banladılar bendeki kullanıcılar çalışmıyor kanallar iniyor ama malesef kanallar açmıyor
selam arkadaşlar. konunun uzmanı ustalarımdan ricam 🔒 Link gizli — giriş yapın bu linkte bir değişiklik oldu sanrım yardımınız olursa çok memnun olurum
.saygılarımla...
bu sunucu dns değiştirdi
özelden yada buradan yeni dns paylaşır mısınız ?
Bazı sunuculerin sahipleri şuanda içimizde paylaşmak problem değil ama benim bunu burda paylaşıyor olman sunucu sahibin dns adresini tekrar değiştirmesi demek olacak. Beni anlayacağınızı düşünerek ve üzülerek bazı sunuculeri özellikle yerlilerde paylaşmama kararı aldım hocam. Bazılarınız bana kızıyor farkındayım ama inan böylesi daha iyi. Zaten bazı çok bilmiş arkadaşlardan bilen olursa paylaşacaktır. Artık şansınıza paylaşılırsa öğrenizsiniz. Herkese güzel bir hafta başlangıcı olması dileğiyle kolay gelsin
Bazı sunuculerin sahipleri şuanda içimizde paylaşmak problem değil ama benim bunu burda paylaşıyor olman sunucu sahibin dns adresini tekrar değiştirmesi demek olacak. Beni anlayacağınızı düşünerek ve üzülerek bazı sunuculeri özellikle yerlilerde paylaşmama kararı aldım hocam. Bazılarınız bana kızıyor farkındayım ama inan böylesi daha iyi. Zaten bazı çok bilmiş arkadaşlardan bilen olursa paylaşacaktır. Artık şansınıza paylaşılırsa öğrenizsiniz. Herkese güzel bir hafta başlangıcı olması dileğiyle kolay gelsin
arkadaşlar 🔒 Link gizli — giriş yapın
yeni adresi varmı herkeze sağlıklı günler
bravo kardeşim,herkes kolayını bulmuş armut piş ağzıma düş diyor,ben 66 yaşında araştırıp buluyorsam,siz gençlerin hayda hayda bulması lazım,bencede yerli sunuculer ortalık yerde paylaşılmamalı,bu gidişle yakında zaten hiçbir şey paylaşılıyamıyacak,sunucuciler hepsi önlemlerini alıyorlar.