UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Kilitli

Degişen DNS Sunucu İsimleri

👤 cılgın 💬 17029 cevap 👁 2,632,770 görüntü
vip.dns-tr.com:80
galatavip.tsvipsmart.eu:8000
bu iki sunucuin eşdeğer adreslerini paylaşabbilir misiniz?
mrmim

vip.dns-tr.com:80
galatavip.tsvipsmart.eu:8000
bu iki sunucuin eşdeğer adreslerini paylaşabbilir misiniz?

Bunlar ikisede aktif sen ban yemişin
tree_onestar

Bunlar ikisede aktif sen ban yemişin

Ben, varsa diğer adreslerini sormuştum.
merhabalar, 🔒 Link gizli — giriş yapın bu sunucuin yeni adresini bilen yazabilir mi.
🔒 Link gizli — giriş yapın

sunucuin yeni adresini bilen yazabilirmi.
cılgın

🔒 Link gizli — giriş yapın[SEN HAYıRDıR ? GIZLI KONU BU ..!!]

tskler
selam arkadaşlar. konunun uzmanı ustalarımdan ricam 🔒 Link gizli — giriş yapın bu linkte bir değişiklik oldu sanrım yardımınız olursa çok memnun olurum
.saygılarımla...
mahmu6t51

o zaman beni banladılar bendeki kullanıcılar çalışmıyor kanallar iniyor ama malesef kanallar açmıyor

vpn kullancaksin
sahin_42

selam arkadaşlar. konunun uzmanı ustalarımdan ricam 🔒 Link gizli — giriş yapın bu linkte bir değişiklik oldu sanrım yardımınız olursa çok memnun olurum
.saygılarımla...

bu sunucu dns değiştirdi
morityus

bu sunucu dns değiştirdi

özelden yada buradan yeni dns paylaşır mısınız ?
S510

özelden yada buradan yeni dns paylaşır mısınız ?

Bazı sunuculerin sahipleri şuanda içimizde paylaşmak problem değil ama benim bunu burda paylaşıyor olman sunucu sahibin dns adresini tekrar değiştirmesi demek olacak. Beni anlayacağınızı düşünerek ve üzülerek bazı sunuculeri özellikle yerlilerde paylaşmama kararı aldım hocam. Bazılarınız bana kızıyor farkındayım ama inan böylesi daha iyi. Zaten bazı çok bilmiş arkadaşlardan bilen olursa paylaşacaktır. Artık şansınıza paylaşılırsa öğrenizsiniz. Herkese güzel bir hafta başlangıcı olması dileğiyle kolay gelsin
morityus

Bazı sunuculerin sahipleri şuanda içimizde paylaşmak problem değil ama benim bunu burda paylaşıyor olman sunucu sahibin dns adresini tekrar değiştirmesi demek olacak. Beni anlayacağınızı düşünerek ve üzülerek bazı sunuculeri özellikle yerlilerde paylaşmama kararı aldım hocam. Bazılarınız bana kızıyor farkındayım ama inan böylesi daha iyi. Zaten bazı çok bilmiş arkadaşlardan bilen olursa paylaşacaktır. Artık şansınıza paylaşılırsa öğrenizsiniz. Herkese güzel bir hafta başlangıcı olması dileğiyle kolay gelsin

Keske son bi kez daha paylassaydin :)
cılgın

hayor hayır
morityus

bravo kardeşim,herkes kolayını bulmuş armut piş ağzıma düş diyor,ben 66 yaşında araştırıp buluyorsam,siz gençlerin hayda hayda bulması lazım,bencede yerli sunuculer ortalık yerde paylaşılmamalı,bu gidişle yakında zaten hiçbir şey paylaşılıyamıyacak,sunucuciler hepsi önlemlerini alıyorlar.
arkadaşlar 🔒 Link gizli — giriş yapın
yeni adresi varmı herkeze sağlıklı günler
kmil1234

arkadaşlar 🔒 Link gizli — giriş yapın
yeni adresi varmı herkeze sağlıklı günler

ölmüş o sunucu
byturan

bravo kardeşim,herkes kolayını bulmuş armut piş ağzıma düş diyor,ben 66 yaşında araştırıp buluyorsam,siz gençlerin hayda hayda bulması lazım,bencede yerli sunuculer ortalık yerde paylaşılmamalı,bu gidişle yakında zaten hiçbir şey paylaşılıyamıyacak,sunucuciler hepsi önlemlerini alıyorlar.

Abi duygularıma tercüman olduğun teşekkür ederim.
cılgın

Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.