UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Kilitli

Degişen DNS Sunucu İsimleri

👤 cılgın 💬 17029 cevap 👁 2,633,255 görüntü
🔒 Link gizli — giriş yapın - 🔒 Link gizli — giriş yapın ve 🔒 Link gizli — giriş yapın üçü de aynı sunucu fakat hiç biri çalışmıyor.Acaba adresleri mi değişdi.Yardım..
ali4926

🔒 Link gizli — giriş yapın - 🔒 Link gizli — giriş yapın ve 🔒 Link gizli — giriş yapın üçü de aynı sunucu fakat hiç biri çalışmıyor.Acaba adresleri mi değişdi.Yardım..

bunların üçü de çalışıyor sen ban yemiş olabilirsin
ali4926

Onay verdim bilgisayara virüs bulaşdı.Bir saatden beri temizlemeğe uğraşıyorum.Arkadaşlar ( Canlı TV tools 1.1.6 yada 1.1.8 de cihaz kodu validator ) lütfen indirmeğe denemeyin.İyi geceler...

Windows 10 kullanıyorsan 1 saat temizlemekle uğraşmıyorsun. 1 tuşa bakıyor. Bu programların virüs olmadığını saldırı programı olduğunu bu yüzden de antivirüs programlarının virüs olarak algıladığını bilmen gerekir
Arkadaşlar bu yine değişmiş yenisi nedir acaba
🔒 Link gizli — giriş yapın
safinaz

Port kapalı
🔒 Link gizli — giriş yapın X 10
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

dessas24

Windows 10 kullanıyorsan 1 saat temizlemekle uğraşmıyorsun. 1 tuşa bakıyor. Bu programların virüs olmadığını saldırı yazılımı olduğunu bu yüzden de antivirüs programlarının virüs olarak algıladığını bilmen gerekir

bende w10 var, nasıl tek tıkla temizlerim yardımcı olur musunuz?
🔒 Link gizli — giriş yapın başka adresini bilen varım arkadaşlar
Hakan_50

🔒 Link gizli — giriş yapın başka adresini bilen varım arkadaşlar

sunucude sıkıntı yok çalışıyor ve tarama yapıyor port açık.
anyone know new url for this anyone know new url for this 🔒 Link gizli — giriş yapın
korumaanka

🔒 Link gizli — giriş yapın bu sitenin yeni adi nedir acaba
Türkiye'den bağlanıyorsanız vpn kullanın.Usa miami florida vpn ile çalıştı bende.Port aynı.vip108.us çalışmıyor.28.04.2021 tarihli dns çalışıyor.
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

umuti1975

sunucude sıkıntı yok çalışıyor ve tarama yapıyor port açık.

stb emude siyah ekran alarak geliyor bunun bir cozumu varmi acaba?
Selam arkadaşlar bu yine değişmiş.
safinaz

Selam arkadaşlar bu yine değişmiş.
Bu olabilir.Deneyin elinizdeki hesapları.
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒 Link gizli — giriş yapın bunun yeni adresini ogrenebilmem mumkunmu aktif ama calismiyor
safinaz

Bu dns tekrar aktif olmuştur bilginize.Bendeki hesaplar çalışıyor.
Cem26

stb emude siyah ekran alarak geliyor bunun bir cozumu varmi acaba?

Şimdi tekrar cihaz kodu tarama yaptım hesap buldu kanalları gezdim izledim.sunucude sıkıntı yok çalışıyor.Sizin sorununuz için önerebileceğim şeyler:Alternatif player deneyin-sunucui sizden başka izleyen varmı kontrol edin varsa siz izleyemezsiniz cihaz kimliğiler tek kişilik-elinizdeki cihaz kimliğiini cihaz kodu to oynatma listesi programıyla oynatma listesisına çevirmeyi deneyin ama o oynatma listesi bir kere çalışır tekrar girmek isterseniz çalışmaz cihaz kodu to oynatma listesi ile yeni oynatma listesi olusturmanız lazım.
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.