UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Kilitli

Degişen DNS Sunucu İsimleri

👤 cılgın 💬 17029 cevap 👁 2,633,796 görüntü
dessas24

cılgın nick'li yöneticiye çok teşekkür ederim banı kaldırdığı için. Umarım bir daha böyle bir durumla karşılaşmayız

Sende hoşgeldin kaderdaşım.İyi forumlar.
dessas24

cılgın nick'li yöneticiye çok teşekkür ederim banı kaldırdığı için. Umarım bir daha böyle bir durumla karşılaşmayız

sevgili kardeşim benimde gerçek nickım kurtuluş_07 bu sitede o kadar paylaşım yaptım elimden geldigince destek olmaya çalıştım beni hiç sebep yokken banladılar başka sitede ödüllendirip statü verirlerken burada bir açıklama bile göremedim bende şimdi paylaşımı kestim çünkü biraz paylaşım yaparsan göze batıyor çekemiyorlar banlıyorlar aslında güzel bir forum ama malesef forumun ilerlemesini istemeyen kişiler var.
nautilus

Please is possible new cihaz kimliği this url 🔒 Link gizli — giriş yapın Not work

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

kagan35

sevgili kardeşim benimde gerçek nickım kurtuluş_07 bu sitede o kadar paylaşım yaptım elimden geldigince destek olmaya çalıştım beni hiç sebep yokken banladılar başka sitede ödüllendirip statü verirlerken burada bir açıklama bile göremedim bende şimdi paylaşımı kestim çünkü biraz paylaşım yaparsan göze batıyor çekemiyorlar banlıyorlar aslında güzel bir forum ama malesef forumun ilerlemesini istemeyen kişiler var.

Aynen öyle. Zaten bu bölümde bilgi isteyenleri değil (aynı anda sadece paylaşım yapan arkadaşları banladığı için bunu söylüyorum yanlış anlaşılmasın) bilgi paylaşanları banlamış olduğuna göre kasıtlı yapılmış bir hareket. Kurtlar vadisinde Polat'ın bir gecede tüm babaları yok etmesi gibi adam da bilgi paylaşan kim varsa banlamış geçmiş :D
Manya

🔒 Link gizli — giriş yapın
new address please

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒 Link gizli — giriş yapın Rica etsem yenisini yazarmısınız
hayko

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Kemmix

🔒 Link gizli — giriş yapın Rica etsem yenisini yazarmısınız

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Kemmix

🔒 Link gizli — giriş yapın bunun yenisi nedir teşekkürler

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

umuti1975

[SEN HAYıRDıR ? GIZLI KONU BU ..!!]

Gözün aydın geçmiş olsun
umuti1975

[TU SEI NO? QUESTO è L'ARGOMENTO NASCOSTO..!!]

Thanks a Lot Dear Friend
🔒 Link gizli — giriş yapın bunun baska dns var mi...Tskurlerrr
savcılılı

rıca etsem bakarmısınız

DNS çalışıyor ban yemiş olabilirsiniz yada hesaplarınız patlamış olabilir.Bir diger ismi budur.
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

is possible new cihaz kimliği this url 🔒 Link gizli — giriş yapın Thanks in Advance
nautilus

is possible new cihaz kimliği this url 🔒 Link gizli — giriş yapın Thanks in Advance

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Kasap26

demirCanlı TV.tk:8080 rıca etsem bakarmısınız

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒 Link gizli — giriş yapın Rİca etsem bakarmısınız
umuti1975

[SEN HAYıRDıR ? GIZLI KONU BU ..!!]

umuti1975 Nember One Perfect Thanks