🔒 Link gizli — giriş yapın bunu indiremiyorum indirise çalışıyor türkiyede calışan dnssi yok mu ustalar
🔒 Link gizli — giriş yapın bu DNS ile vpn siz oynatma listesi yayını açık ve bu verdiğim link de geçen gün verdiğim 270 DNS adresinin içindeydi. Ben nasıl deneyip bulduysam siz de zahmet edip deneme yanılma yoluyla bulmaya çalışın lütfen. Bunu germanyserver i sürekli soran arkadaşlar için söylüyorum
dessas usta sıkıntı şu ilk sefer indiriyor başka kullanıcı adına gecince site indirmiyor user pas tarama da yapılmıyor yine de ilgilendiğin için sağol usta
keremm
🔒 Link gizli — giriş yapın
bunun yenisni bilen vamrı acaba
Bunu bir dener misin
🔒Gizli İçerik
Bu içerik gizlidir.
Görmek için bu mesajı beğenin (👍).
dessas24
Bunu bir dener misin
eyvallah Baba Cansın...
🔒 Link gizli — giriş yapın 🔒 Link gizli — giriş yapın hocam bunlarin yenisi nedir....Tskurlerrr..
http://4khd.kaliteliCanlı TV.pw:8080/c değerli arkadaşlar bu adresin yeni sunucu adında yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.
🔒 Link gizli — giriş yapın/
Acaba yenisine yardımcı olabilir misiniz?
se1kar
http://4khd.kaliteliCanlı TV.pw:8080/c değerli arkadaşlar bu adresin yeni sunucu adında yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.
Dns çalışıyor.cihaz kodu olarak denenmiştir.Yayın çalışmaktadır.Vpn kullanılmamıştır.
ahmet48
🔒 Link gizli — giriş yapın/
Acaba yenisine yardımcı olabilir misiniz?
🔒Gizli İçerik
Bu içerik gizlidir.
http://4khd.kaliteliCanlı TV.pw:8080/c şu an aktif çalışıyor
rıca etsem bi bakarmısınız
🔒 Link gizli — giriş yapın Rica etsem bir bakabilir misiniz. Değişen sunucu bulunuyor mu.
savcılılı
rıca etsem bi bakarmısınız
🔒Gizli İçerik
Bu içerik gizlidir.
uvarol
🔒 Link gizli — giriş yapın Rica etsem bir bakabilir misiniz. Değişen sunucu bulunuyor mu.
🔒Gizli İçerik
Bu içerik gizlidir.
ıyı akşamlar. 🔒 Link gizli — giriş yapın değişen adresını rıca ediyorum
hurzati
eyvallah
firetox
ıyı akşamlar. 🔒 Link gizli — giriş yapın değişen adresını rıca ediyorum
Bende vpn ile çalıştı.Belki sizde gerekmeyebilir.Finland Helsinki vpn.Diğer isimlerini alternatif olarak paylaştım.
🔒Gizli İçerik
Bu içerik gizlidir.
umuti1975
Bende vpn ile çalıştı.Belki sizde gerekmeyebilir.Finland Helsinki vpn.Diğer isimlerini alternatif olarak paylaştım.
teşekkür ederim nord vpn ile çalıştıramadım
firetox
teşekkür ederim nord vpn ile çalıştıramadım
Sizin msesajınızdan sonra tekrar kontrol edeyim dedim.Girmek için ülke değiştirmek zorunda kaldım vpn den.United kingdom Birmingham ile bağlandım bu seferde.İpvanish vpn kullanıyorum ben.
uvarol
Revealed content 🔒 Link gizli — giriş yapın bu sunucude de sıkıntı var galiba.
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.
Bu site deneyimi iyileştirmek ve reklam göstermek için çerezler kullanır. Gizlilik