UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Kilitli

Degişen DNS Sunucu İsimleri

👤 cılgın 💬 17029 cevap 👁 2,633,434 görüntü
jack007

🔒 Link gizli — giriş yapın

new DNS plz

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

jack007

new DNS plz

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒 Link gizli — giriş yapın bunlarin yenisi nedir.....Tskurler....Son ucu ayni sunucu ama bir turlu acmiyoooo.....
pherbet

🔒 Link gizli — giriş yapın bunlarin yenisi nedir.....Tskurler....Son ucu ayni sunucu ama bir turlu acmiyoooo.....
Rica etsem bu sunucu adreslerine bakarmısız teşekkürler
Kemmix

Rica etsem bu sunucu adreslerine bakarmısız teşekkürler

3 u de acık görunuyor.
merhaba.bu germanyserversin elimde cihaz kimliğii var ancak ya esb engelli oldugu icin siteye girmiyor,ya da kanallar geliyor ancak yayin acilmiyor.yok mu tr de izlenenebilecek bir adresi
kemaletikan

merhaba.bu germanyserversin elimde cihaz kimliğii var ancak ya esb engelli oldugu icin siteye girmiyor,ya da kanallar geliyor ancak yayin acilmiyor.yok mu tr de izlenenebilecek bir adresi

#5,426 konuda dessas24 hocam bu sunucuin 270 tane urlsini paylasti ordakileri deniyerek bakabilirisn
🔒 Link gizli — giriş yapın bu sunucuin başka adresi varmıdır.Ayrıca bu sunucui tarattığımda oynatma listesi buluyor fakat oynatma listesisı inmiyor.Sebebi bilen yardımcı olabilir mi
🔒 Link gizli — giriş yapın bu dnsyi kullan uygulamadan kaynaklı kırmiş gibi göstermesi
client-Canlı TVmag.club:8080
New DNS sunucu With New cihaz kimliği plz
Akantarik

#5,426 konuda dessas24 hocam bu sunucuin 270 tane urlsini paylasti ordakileri deniyerek bakabilirisn

dostum o denemeyle olacak iş degil.farkli iple ayni dns adresleri cikiyor.bunlardan benim tespit ettiğim 3 tane.bunlar da izlenmiyor
kemaletikan

dostum o denemeyle olacak iş degil.farkli iple ayni dns adresleri cikiyor.bunlardan benim tespit ettiğim 3 tane.bunlar da izlenmiyor

Ben deneyince niye oluyor? Denemeden nasıl bileceğiz? Mesela bunları denedim aktif

Tahminimce DNS kaynaklı değil sorun. cihaz kodu kaynaklı. Verdiğim DNS lerin %80 i aktif diye düşünüyorum. Sorun cihaz kodu ile ilgili
dessas24

Ben deneyince niye oluyor? Denemeden nasıl bileceğiz? Mesela bunları denedim aktif

Tahminimce DNS kaynaklı değil sorun. cihaz kodu kaynaklı. Verdiğim DNS lerin %80 i aktif diye düşünüyorum. Sorun cihaz kodu ile ilgili

Bu 3 DNS hem cihaz kodu hem oynatma listesi olarak çalışıyor.Vpn kullanmadım.Ban atarsa siz kullanabilirsiniz.Ama DNS ler sağlam.Calismamasi hesapla ilgili yada siz ban yediniz.
jack007

client-Canlı TVmag.club:8080
New DNS sunucu With New cihaz kimliği plz

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.