Eyvallah çok teşekkür ederim. Sevgiyle kalın
Eyvallah çok teşekkür ederim. Sevgiyle kalın
konunun asıl amcı olan yazıyı tam okumadan anlamadan sadece cevap yazmak ve eleştirmek anlamında bakıyorsanız. anlama kabileyetinden eksik tartışma yaratacak luzumsuzluk seviyesini hayretle karşılıyorum.
Arkadaşlar biri gelir özelden bir istekte bulunur siz de özelden cevap verirsiniz. Biri de forumda talep eder forumda cevap verirsiniz. Bu konu niye bu kadar uzadı ki. Kişinin elinde piyasada olmayan yani ortalığa düşmeyen bir sunucu vardır, kişi bunu haklı olarak özelden talep edebilir. Kısaca kim nerede nasıl cevap almak istiyorsa biz oradan cevap veririz (En azından ben öyle yapıyorum). Buradaki amaç tabi ki herkese yardımcı olmak. Herkesin farklı yöntemleri vardır. Kimi sunucu öyle ha deyince bulunmuyor. Saatlerce aradığımız oluyor. Bu yüzden paylaşım yapana da istekte bulunana da saygılı olunmasını rica ediyorum.
g player hiçbir yerde çalışmıyor yeni dns ne acaba 🔒 Link gizli — giriş yapın bu çalışmıyor
g player hiçbir yerde çalışmıyor yeni dns ne acaba 🔒 Link gizli — giriş yapın bu çalışmıyor
buna bakarmısın
🔒 Link gizli — giriş yapın
he he tek sen anliyorsun baskalari anlamiyor burda tek akili sensin menmun degilsen baska foruma yalahhh
🔒 Link gizli — giriş yapın bunun yeni adresine bakabilirseniz sevinirim
teşekkürler
tv.tvzon.tv/portal_portal
plz new DNS
🔒 Link gizli — giriş yapın ustalar şu adrese bir bakabilir misiniz teşekkürler