UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Kilitli

Degişen DNS Sunucu İsimleri

👤 cılgın 💬 17029 cevap 👁 2,633,050 görüntü
yukselll06

🔒 Link gizli — giriş yapın yeni dns bilen varsa yazabilir misiniz şimdiden teşekkürler

🔒 Link gizli — giriş yapın>>>>>>>Calisiyor

Alternativ
🔒 Link gizli — giriş yapın
00:1A:79:6B:67:F2
qerrard1

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

🔒 Link gizli — giriş yapın sayın üstadlarım bu sunucue bakabilirmisiniz. teşekkür eder saygılar sunarım.
arkadaşlar, elinde Proxy Generator v1.0.1 olan varmı. açık veya özelden atabilirmi. selamlar.
defjeas

desxz.com:80 değiştimi ?

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

eymen77

🔒 Link gizli — giriş yapın sayın üstadlarım bu sunucue bakabilirmisiniz. teşekkür eder saygılar sunarım.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

hanse66

🔒 Link gizli — giriş yapın>>>>>>Calisiyor
Alternativ
00:1A:79:A1:A4:28

ikiside açılmıyor vpn kullandım olmadı
Kemmix

🔒 Link gizli — giriş yapın oynatma listesi olarak çalışıyor.Yayin açık bende.Önceden cihaz kodu ilede açıktı fakat cihaz kodu çalıştıramadim ben çok denedim yada calisam cihaz kodu denk gelmedi.Bazi sunuculer cihaz kodu ve oynatma listesi için ayrı DNS veriyorlar buda olabilir.Diger paylaşılan DNS cihaz kodu hesap olarak çalışıyor sıkıntı yok.Yani arkadaşın verdiği alternatif doğrudur.
Kemmix

Kemmix Kardesim benim burda paylastigim sunuculer hepsi calisiyordu,hepsini denedim öyle paylastim cihaz kodu´ler dahi,öyle kafadan uydurma paylasim yapmiyorum.

Calismiyor diyorsun bende hala sunuculerin ikiside calisiyor.
safinaz

Buda çalışmıyor.

oynatma listesi denedim çalışıyor
safinaz

Buda çalışmıyor.

Ban yemiş olabileceğinizi düşünerek alternetif veriyorum Ustam ama DNS çalışıyor denemeden paylaşmamaya çalışıyorum bunuda denedim.oynatma listesi olarak çalışıyor.
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

eastwood

arkadaşlar bi ara germanyservers de vardı onu yeni adresini bilen var mı

🔒 Link gizli — giriş yapın arkadaşlar mümkünse birde bu sunucue bakabilirseniz çok memnun olurum özellikle oynatma listesi olarak çalışıyor mu acaba. elinize emeğinize sağlık.
merhaba.. 🔒 Link gizli — giriş yapın çalışmıyor.. yeni link nedir? yardımcı olur musunuz?
artvur

merhaba.. 🔒 Link gizli — giriş yapın çalışmıyor.. yeni link nedir? yardımcı olur musunuz?

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

eymen77

🔒 Link gizli — giriş yapın arkadaşlar mümkünse birde bu sunucue bakabilirseniz çok memnun olurum özellikle oynatma listesi olarak çalışıyor mu acaba. elinize emeğinize sağlık.

Dns çalışıyor.cihaz kodu hesap denedim.Diğer isimlerini alternatif veriyorum.oynatma listesi için tarıyorum sonucu yazarım.
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒 Link gizli — giriş yapın yeni sunucu adresii nedir yardımcı olurmusunuz ?????????
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.