UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Kilitli

Degişen DNS Sunucu İsimleri

👤 cılgın 💬 17029 cevap 👁 2,632,977 görüntü
Cem26

bir hafta oncesine kadar acikti taramada yapiyordi.yeni taradiklarimdada malesef artik tik yok :D yan sunuculeri dahil
🔒 Link gizli — giriş yapın 🔒 Link gizli — giriş yapın ve digerleri beyaz sayfa geliyor hic bir oynatici indirmiyor listeleri belki vpn istiyordur onuda denemedim. size ozelden atiyorum bir deneyin

adres : 🔒 Link gizli — giriş yapın bu şekilde girilmesi gerekiyor, girdikten sonra Modemi kapatıp açmanız gerekli, daha önce farklı şekilde denedinizse server ipnizi banlamıs oluyor ve tekrar denemeleriniz bir işe yaramıyori, pcde denedim açılmadı, Sungate Titan cihazda tarif ettiğim sekilde açıldı
umuti1975

🔒 Link gizli — giriş yapın
adamlar cok fena sinirlenmisler bağlantıların ustune bir tiklayin
Bunun yeni URLsi nedir şimdiden teşekkür ederim.
Kquaresma

Bunun yeni URLsi nedir şimdiden teşekkür ederim.

aktif.
ıyı akşamlar 🔒 Link gizli — giriş yapın bakabilirmisiniz yan sunuculerı varmıdır
firetox

ıyı akşamlar 🔒 Link gizli — giriş yapın bakabilirmisiniz yan sunuculerı varmıdır

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

yeni adresi bilen var mı
Cem26

bir hafta oncesine kadar acikti taramada yapiyordi.yeni taradiklarimdada malesef artik tik yok :D yan sunuculeri dahil
🔒 Link gizli — giriş yapın 🔒 Link gizli — giriş yapın ve digerleri beyaz sayfa geliyor hic bir oynatici indirmiyor listeleri belki vpn istiyordur onuda denemedim. size ozelden atiyorum bir deneyin

ban yemistirsin cem modemi ac kapa acilmassa bekle bazen 1 gun bazende 1 hafta surer ama mutlaka acilir bekleyecen
🔒 Link gizli — giriş yapın sunucuin yeni adresini öğrenebilirmiyim teşekkürler
Tolgagla

🔒 Link gizli — giriş yapın sunucuin yeni adresini öğrenebilirmiyim teşekkürler

Bir kaç sayfa önce paylaşmışsınız gördüm kolay gelsin
Tolgagla

mero3213

🔒 Link gizli — giriş yapın yeni adresi nedir acaba?

Denersin. Name server kayıtlarından ulaştığım bu
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

bazı sunuculer portal player 7.1 de açılmıyor artık ya SFVIP-Player da deneyin yada uydu cihazına direk yükleyin
kemaletikan

🔒 Link gizli — giriş yapın bunun tr engelsiz olani varmidir

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

s.a bunun yenisini rica etsem 🔒 Link gizli — giriş yapın tsk
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.