UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Kilitli

Degişen DNS Sunucu İsimleri

👤 cılgın 💬 17029 cevap 👁 2,633,670 görüntü
umuti1975

umuti bır adet cihaz kodu versen de biz de denesek hangi programda açılıyor.... sana zahmet
assiika

umuti bır adet cihaz kodu versen de biz de denesek hangi programda açılıyor.... sana zahmet

bende denedim yayin acik umut ustanin verdigi sunucude
assiika

🔒 Link gizli — giriş yapın dns please

8831 nolu paylaşımdan itibaren 9 mesajı okuyunuz aymı gruptan bu sunucu.Bazı denemeler yapılmış.Aldığı güvenlik önlemleri nedeniyle izlenmeyi zorlaştırmışlar ip adresinize anında blok koyuyorlar.Diğer isimleri var.
serkan06

bende denedim yayin acik umut ustanin verdigi sunucude

açık sunucui özelden gönderebilirsen sevinirim arkadaşlar
umuti1975

8831 nolu paylaşımdan itibaren 9 mesajı okuyunuz aymı gruptan bu sunucu.Bazı denemeler yapılmış.Aldığı güvenlik önlemleri nedeniyle izlenmeyi zorlaştırmışlar ip adresinize anında blok koyuyorlar.Diğer isimleri var.

açık sunucu please arkadaşım
Musa0124

🔒 Link gizli — giriş yapın

tesekkürler acti emeginize saglik
assiika

açık sunucu please arkadaşım

8831 nolu paylaşımdaki açıklamaları okumamışsınız anlaşılan.Okusaydınız açık sunucu istemezdiniz zaten.Tekrar yazıyoırum sizin sorduğunuz sunucuin diğer isimleri bu mesajda vardır.Hepside çalışmaktadır ama sunucuin aldığı güvenlik önlemleri nedeniyle izlemek resmen bir eziyete dönüşmüştür.sunucu hemen ip adresinize blok koymaktadır.Dns in çalışıp çalışmadığını kontrol etmek bile ban sebebi olabiliyor.Her ban olduğunda modemi resetlemek gerekiyor.Birde pc de ve portalde izlenmiyor.Musa arkadaşımız çok güzel denemeler yapmış bu konuda okuyunuz tecrübe edininiz.Ben hiç uğraşmıyorum artık bu tarz sunuculerle iki defa yanlış cihaz kodu gir ban dns i kontrol et ban her bandan sonra modemi resetle uzun iş daha güzel sunuculer var daha önlem almayan onlara takılın bence.
assiika

açık sunucui özelden gönderebilirsen sevinirim arkadaşlar

acik sunucu kendiniz bulunuz. defalarca yazildi malesef okumuyorsunuz.bazi sunuculerde arka arka cihaz kodu denerseniz cihaz kodu oynatma listesi ya cevirmede.taramada,gecici ban yersiniz ban bazen uzunda surebilir veya buna benzer durumlarda ayrintili yazmiyorum ban devreye girer sunuculerde sanalip veya vpn kullanin bazen ise de yaramaz. sunucu acilmiyor diye yazmayin
sunucu adresleri devamlı değişip duruyor.Bu değişen sunucu adresleri bulacak program varsa paylaşırmısınız...
🔒 Link gizli — giriş yapın ve ayrıca 🔒 Link gizli — giriş yapın Bu sunuculerin yeni adreslerini yazarmısınız...
ali4926

🔒 Link gizli — giriş yapın ve ayrıca 🔒 Link gizli — giriş yapın Bu sunuculerin yeni adreslerini yazarmısınız...

Birincisi aktif çalışıyor.
savcılılı

rıca etsem bakarmısınız

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

Teşekkürler..germanyserver bulmam lazım..test ediyorum.
🔒 Link gizli — giriş yapın bi bakarmisiniz...Tskurlerrr.....
pherbet

🔒 Link gizli — giriş yapın bi bakarmisiniz...Tskurlerrr.....

eski ip adresinden bulabildiğim bu. kontrol edersin
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

bir de uzantı olarak bulabildiğim bu
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Bu adresin yenisi var mı.
nuric