UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Kilitli

Degişen DNS Sunucu İsimleri

👤 cılgın 💬 17029 cevap 👁 2,633,523 görüntü
🔒 Link gizli — giriş yapın 🔒 Link gizli — giriş yapın 🔒 Link gizli — giriş yapın çalışmıyor ..varmıdır altarnatif arkadaşlar.
gocmez

🔒 Link gizli — giriş yapın çalışmıyor ..varmıdır altarnatif arkadaşlar.

Buraya göz at
🔒 Link gizli — giriş yapın
gocmez

🔒 Link gizli — giriş yapın 🔒 Link gizli — giriş yapın 🔒 Link gizli — giriş yapın çalışmıyor ..varmıdır altarnatif arkadaşlar.

keskin calisiyor
hanse66

Ayni sunuculer hepsi calisiyor

Türkiyede VPN Ingiltere

🔒 Link gizli — giriş yapın VPN ile denedim liste dökmüyor başka bir sorun olabilir mi acep ??
omega

🔒 Link gizli — giriş yapın VPN ile denedim liste dökmüyor başka bir sorun olabilir mi acep ??

Arkadasim bu sunuculeri tek tek denedim calisiyorlardi ve öyle paylastim,simdi bende denedim hic birisi calismiyor.

sunucu sahibi adres degistirmis olabilir.
omega

Sorun vpn değil, adres çok hızlı ip banlıyor, bazan linke tıklamak bile banlanmaya yetebiliyor, playere girip modemi yeniden başlatım ip yeniledikten sonra test edin, her playerde de çalışmıyor o sebeple bayağı sorunlu bir adres oldu, benim uydu alıcıda tek hesap girili ve sorunsuz olarak kullanıyorum, ban yersem modemi yeniden başlatıp kullanmaya devam ediyorum, bazı internet sağlayıcılardada sorun yaşandığını duymuştum, en azından bir deneyin
omega

oynatma listesi da vpn siz bu kesin açar.:D

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

Musa0124

,bazı internet sağlayıcılardada sorun yaşandığını duymuştum, en azından bir deneyin

Yeni sözlesme onayladim Telekom´la simdi hic bi sunucu dogru dürüst izlenmiyor,devamli donuyor engellediler kesin,ondan önce hic bi problem yoktu
🔒 Link gizli — giriş yapın TV.com:15000ben oynatma listesida bunu kullanıyorum bende sıkıntısız calişiyor
sinan87

🔒 Link gizli — giriş yapın TV.com:15000ben oynatma listesida bunu kullanıyorum bende sıkıntısız calişiyor

senin dediğin bu sunucuin emreCanlı TV ile alakası yok. senin vermiş olduğun sunucu 🔒 Link gizli — giriş yapın:15000 vardı ya o
🔒 Link gizli — giriş yapın adres engellenmiş alternatifi varmıdır.
hanse66

Sizde çalışıyor mu bunlar.
afla

🔒 Link gizli — giriş yapın adres engellenmiş alternatifi varmıdır.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒 Link gizli — giriş yapın bu medley i çalıştırmıyor
afla

senin cihaz kodu veya oynatma listesi değişmiştir.
afla

Aynı sunucu olmasa vermezdim.
dessas24

Aynı sunucu olmasa vermezdim.

Ayni sunucu olabilir ama ozaman patlamis demek,cünkü calismiyor
sancak21

Sizde çalışıyor mu bunlar.

Evet bu sunuculerin hepsi calisiyor.

Ben Türkiyeden VPN Almanya ile izliyorum,güzel sunuculer.

Calisan cihaz kodu

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

arkadaşlar ttnette medley cihaz kodu yayın var sorun degil video arşiviafonda ve turkcell de engeli onda bu adreslerde engelli açmıyor
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.