Kilitli

Degişen DNS Sunucu İsimleri

👤 cılgın 💬 17029 cevap 👁 2,632,208 görüntü
sinan87

🔒 Link gizli — giriş yapın ben dengede bu serveri kullanıyorum böyle sürekli yan dns vereceğinize direk çalışan adres verseniz daha makbule gecer bir de herkes istediği sunucui izler mesela senin çöp dediğin blue Canlı TV sıkıntısız donmasız iki yildır izliyorum sanix

Sinan kardeşim bazı sunuculer tek ip adresi ile çalışmıyor etya gibi mesela bir sürü ip adresi var az önce ki arkadaş hangi sunucui sorarsa o adres üzerinden hareketle bilgi paylaşımı yapıyorum. Yoksa denge üzerine bir sürü adres sunulabilir.

Çöplük kısmıda görecelidir. O arkadaş belki daha iyilerini kullanıyordur. Ona göre çöp olabilir. Bir sunucui değerlendirirken kendim adına kategoriye bakarım sürekli isim değiştiriyor mu ona bakarım. Kanal geçişleri nasıl yayın hızı nasıl kalite nasıl paralı pltformlara ait paylaşımları yayınlama zamanına bakarım.

O yüzden bu çöp meselesi kapansın insanlara ne derece yardımcı olabiliriz ona bakalım.
haklısın usta ben sadece arkadaş benim sevdiğim sunucue çöp dediği için yorum yaptım benim açımdan konu kapanmıştır usta
🔒 Link gizli — giriş yapın TVavrupa.live:8080..güncel adresi varsa rica edebilir miyim..
sinantuna1907

🔒 Link gizli — giriş yapın TVavrupa.live:8080..güncel adresi varsa rica edebilir miyim..

çalışıyor
sinan87

🔒 Link gizli — giriş yapın ben dengede bu serveri kullanıyorum böyle sürekli yan dns vereceğinize direk çalışan adres verseniz daha makbule gecer bir de herkes istediği sunucui izler mesela senin çöp dediğin blue Canlı TV sıkıntısız donmasız iki yildır izliyorum sanix
sinantuna1907

Url: 🔒 Link gizli — giriş yapın

cihaz kodu: 00:1a:79:ab:6d:83

USER: Z3WN79IDrW
PASWORD: 5GrhkUaNS4
August 9, 2022, 4:52 pm
🔒 Link gizli — giriş yapın selamlar yeni adresi nedir yardımcı olurmusunuz? Teşekkürler..
aligokpinar

🔒 Link gizli — giriş yapın selamlar yeni adresi nedir yardımcı olurmusunuz? Teşekkürler..

🔒 Link gizli — giriş yapın
1907fenerbahce

Gerginliğe gerek yok sunucuyayın API.smartseyirhd.de güzel sunucu tr de açmadığım sayılı sunuculer içerisinde diğer arkadaşın söylediği sunuculer ilk onda yer alacak sunuculerden. Çöpte kastı o. sunucuyayın API en son araştırmamda stb yayın olarak açmıyor oynatma listesi olarak açıyor ve açarkende cihaz key ve ıd istiyor çok zor pamellerden. Tabi farklılık gösterebilir diğer ustaların görüşlerine saygım sonsuz. Aynı server üzerinden yayın yapan adresler var gargara.xyz gibi ama Vera ve forever benim içinde en değerli sunuculer arasında.

vera,f01,anonymtv gibi sunuculeri nasıl ayırt edebiliriz? yani o sunuculeri açtığımızı nasıl anlıyoruz?
bay35

vera,f01,anonymtv gibi sunuculeri nasıl ayırt edebiliriz? yani o sunuculeri açtığımızı nasıl anlıyoruz?

Özelden elindekileri at bakalım
🔒 Link gizli — giriş yapın bu sunucuin kanal ekleyip çıkrableceğimiz uygulaması var mı ben de bir tane var o da hep alman kanalı var içinde
sinan87

🔒 Link gizli — giriş yapın bu sunucuin kanal ekleyip çıkrableceğimiz uygulaması var mı ben de bir tane var o da hep alman kanalı var içinde

Elindeki oynatma listesi mu
sinan87

oynatma listesi

Sinan kardeşim stb olsaydı cihaz kodu atardım. Kullandığın oynatma listesi yu satın alan kişi kendi kategorisini kendi belirlediği için sadece alman kanallarını seçmiş bunun herhangi bir oynatıcı ile alakası yok. Şöyle düşün sen bi sunucuın alıyorsun sunucu sahibine sadece tr kanalları olsun demenle aynı şey. Attığın sunucu de Vera sunucui.
tamam sıkıntı yok usta çogu uygulamada ayarlamıştım o kadar da önemli sunucu değil usta
sinan87

tamam sıkıntı yok usta çogu uygulamada ayarlamıştım o kadar da önemli sunucu değil usta

sunucuin içerisindeki yüklü olan kategoriyi kullandığın oynatıcının premium versiyonlarında istediğin gibi gizleyip açabilirsin fakat dediğim gibi sunucu sahibi o oynatma listesi ya hangi kategoriyi atamış ise o liste önüne gelir. O liste üzerinden oynama yapabilirsin.
sinan87

Bana verebilirmisin ben almanyadan geliyorum oynatma listesi
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.