UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Kilitli

Degişen DNS Sunucu İsimleri

👤 cılgın 💬 17029 cevap 👁 2,632,787 görüntü
🔒 Link gizli — giriş yapın
yeni adresi varmıdır lütfen Teşekkür ederim
Musa0124

Bu hesap çok uzun zamandır çok ciddi tedbirler uyguluyor, stb çalışmıyor, oynatma listesi olarak çalışıyor

oynatma listesi varsa fazla rica edebilir miyim cok sey istemis gibi oldum ama :)
brutallete12

oynatma listesi varsa fazla rica edebilir miyim cok sey istemis gibi oldum ama

Ustam maalesef oynatma listesi pek ilgilenmediğim bir alan, ben stb ciyim,
PHANTOMA

🔒 Link gizli — giriş yapın ve 🔒 Link gizli — giriş yapın ve varsa saz arkadaşları
Yukarıdakilerin değişen dnslerini bilen ustaların yardımını rica ederim.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

🔒 Link gizli — giriş yapın bu adresdeki kanallar listeleniyor ama tıklanıldığında görüntü ve ses gelmiyor sebep nedir?
legend17

🔒 Link gizli — giriş yapın bu adresdeki kanallar listeleniyor ama tıklanıldığında görüntü ve ses gelmiyor sebep nedir

kullandıgınız hesapla ilgili kısıtlama olabilir farklı hesapla deneyin, bende sorun görünmüyor
Musa0124

kullandıgınız hesapla ilgili kısıtlama olabilir farklı hesapla deneyin, bende sorun görünmüyor

farklı bir hesap derken? cihaz kimliğiinden mi bahsettiniz, çok bilgili değilim bu konuda..
legend17

farklı bir hesap derken? cihaz kimliğiinden mi bahsettiniz, çok bilgili değilim bu konuda..

Ben cihaz kimliğile denedim yayınlar açıldı, bazı cihaz kodu hesaplar vpn isteyebiliyor, o durumlarda liste gelse bile yayın açılmıyor, farklı cihaz kimliğiler varsa deneyip çalışan bir tane kullanabilirsiniz
Musa0124

Ben cihaz kimliğile denedim yayınlar açıldı, bazı cihaz kodu hesaplar vpn isteyebiliyor, o durumlarda liste gelse bile yayın açılmıyor, farklı cihaz kimliğiler varsa deneyip çalışan bir tane kullanabilirsiniz

önceden çok rahat bir şekilde izliyordum demek ki cihaz kimliğii değişmiş başka da cihaz kimliğii yok uzun zaman önce almıştım buradan konuyu da bulamadım. teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için..
yeni adresi nedir
Tolgagla

gold.glbserver.org:8080
5k.selectives.net:8080

Yeni DNS lerine Müsait olunca bakabilirmisiniz

Bunlara bakabilecek kardeşimiz yokmu ilgilenen
tigerking

🔒 Link gizli — giriş yapın bunun yeni adresi nedir acaba

germanyservers bu
tigerking

evet nedir yeni adresi

Ayıp yahu forum üyelerini google (yapay zeka) yerine koyup iki satır yukarıdaki mesajı okumadan flood yapıyor... Belliki forumla ilgisi sıkıntısının giderilmesinden öte değil. Üstelik cevap veren saygı duyacağı kişiye yaptığının farkında bile değil.
eneeees

yeni adresi varmıdır lütfen Teşekkür ederim

yeni adresi varmıdır lütfen Teşekkür ederim !!!!

teşekkürler
🔒 Link gizli — giriş yapın adresi değişmiş sanırım. yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkür ederim
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.