o sorduğu dns yi 🔒 Link gizli — giriş yapın bununla dene vpnsiz aktif denedim diğer vera türkiyede cihaz kodu vpnsiz çalışmaz oynatma listesi vpnsiz calışan dnssi var iyi günler
🔒 Link gizli — giriş yapın bununla denermisin bu vpnsiz çalışanı aynı dns
sunucu vpn sistemine geçti, vpn istemeyen (Yurt içi vpnli) hesapları bulmak gerekiyor, ayrıca playerde seçiyor
🔒 Link gizli — giriş yapın bunu bulamadım fakat diğeri aktif ve yedek veriyorum :
bilgi için teşekkür ederim @Musa0124 Abim, lakin bu > 🔒 Link gizli — giriş yapın sunucuin farklı 9 url li ve bende var olan VPN açarak da denediğimde yine aynı şekilde Liste geliyor ama görüntü alamıyorum, ? player olayına gelecek olursak TV portalı player, ve SFVİP player ile de denedim sonuç aynı liste var görüntü yok. Hürmetler
6 sunucuin 5 i çalışıyor şimdi denedim, lakin şöyle bir durum oluşuyor liste geliyor ama görüntü yok gelmiyor
🔒 Link gizli — giriş yapın bunun yeni dns nedir acaba
🔒 Link gizli — giriş yapın
bu dns artık açmıyor. Yenisini rica ederim.
🔒 Link gizli — giriş yapın TEŞEKKÜRLER
vdf.turkiyeip.com:8080 , kiotv.xyz:8080 aynı sunuculer yenı adresı ıcın yardımcı olabılırmısınız??
kiotv.xyz:8080 Aktif , fakat vdf.turkiyeip.com:8080 kapanmış . Bunlar birbirinin yanlarıymış (muadili) .
Yedekleri de vereyim :
bunlarda olmadı
tr de
tr den gırıyorum. bende cihaz kodu gırmeme ragmen hıcbırı yayın vermıyor..