UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Günde 5 Gold AI konusu · tam metin ve arşiv
Kilitli

Degişen DNS Sunucu İsimleri

👤 cılgın 💬 17029 cevap 👁 2,632,503 görüntü
o sorduğu dns yi 🔒 Link gizli — giriş yapın bununla dene vpnsiz aktif denedim diğer vera türkiyede cihaz kodu vpnsiz çalışmaz oynatma listesi vpnsiz calışan dnssi var iyi günler
kurtulus_07

🔒 Link gizli — giriş yapın bununla denermisin bu vpnsiz çalışanı aynı dns

liste var görüntü yok
Musa0124

sunucu vpn sistemine geçti, vpn istemeyen (Yurt içi vpnli) hesapları bulmak gerekiyor, ayrıca playerde seçiyor

bilgi için teşekkür ederim 🔒 Link gizli — giriş yapın Abim, lakin bu > 🔒 Link gizli — giriş yapın sunucuin farklı 9 url li ve bende var olan VPN açarak da denediğimde yine aynı şekilde Liste geliyor ama görüntü alamıyorum, ? player olayına gelecek olursak TV portalı player, ve SFVİP player ile de denedim sonuç aynı liste var görüntü yok. Hürmetler
polat

🔒 Link gizli — giriş yapın bunu bulamadım fakat diğeri aktif ve yedek veriyorum :

HOCAM TEŞEKKÜRLER AMA VERDİĞİN ADRESİDE VPNSİZ AÇAMADIM. VPN KULLANINCA İKİSİDE AÇILIYOR
omega

bilgi için teşekkür ederim @Musa0124 Abim, lakin bu > 🔒 Link gizli — giriş yapın sunucuin farklı 9 url li ve bende var olan VPN açarak da denediğimde yine aynı şekilde Liste geliyor ama görüntü alamıyorum, ? player olayına gelecek olursak TV portalı player, ve SFVİP player ile de denedim sonuç aynı liste var görüntü yok. Hürmetler

Özelden vpnsiz aktif bir hesap yolladım onu test edermisiniz, sfvip player 64 bitte çalıssıyor bende olmazsa uydu alıcınızda test etmenizi önerebilirim
omega

6 sunucuin 5 i çalışıyor şimdi denedim, lakin şöyle bir durum oluşuyor liste geliyor ama görüntü yok gelmiyor

Liste geliyor fakat yazdığın gibi görüntü gelmiyor...Teşekkürler...
benim verdiğimi denedin mi omega bende vpnsiz calışıyor
🔒 Link gizli — giriş yapın bunun yeni dns nedir acaba
sinan87

🔒 Link gizli — giriş yapın bunun yeni dns nedir acaba

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

🔒 Link gizli — giriş yapın
bu dns artık açmıyor. Yenisini rica ederim.
nuric

bu dns artık açmıyor. Yenisini rica ederim.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

ayhan433

🔒 Link gizli — giriş yapın TEŞEKKÜRLER

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

vdf.turkiyeip.com:8080 , kiotv.xyz:8080 aynı sunuculer yenı adresı ıcın yardımcı olabılırmısınız??
brscnr

vdf.turkiyeip.com:8080 , kiotv.xyz:8080 aynı sunuculer yenı adresı ıcın yardımcı olabılırmısınız??

kiotv.xyz:8080 Aktif , fakat vdf.turkiyeip.com:8080 kapanmış . Bunlar birbirinin yanlarıymış (muadili) .
Yedekleri de vereyim :
polat

kiotv.xyz:8080 Aktif , fakat vdf.turkiyeip.com:8080 kapanmış . Bunlar birbirinin yanlarıymış (muadili) .
Yedekleri de vereyim :

bunlarda olmadı
tr de
brscnr

bunlarda olmadı

tr den gırıyorum. bende cihaz kodu gırmeme ragmen hıcbırı yayın vermıyor..
brscnr

tr de

tr den gırıyorum. bende cihaz kodu gırmeme ragmen hıcbırı yayın vermıyor..

Anında Ban atıyorlar malesef
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.