UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Kilitli

Degişen DNS Sunucu İsimleri

👤 cılgın 💬 17029 cevap 👁 2,632,966 görüntü
sinan87

tr de yasaklı yasaklı olmayan dnsyi bulacam inşallah

Ustam sorduğunuz adres o sunucuin yayın linki, stb kullanıyorsanız hangi adresingirerseniz girin kanal bağlantılarıni bu adresle indirecek ve izlemek için vpn mutlaka gerekecek, oynatma listesi hesabınız varsa yasaklı olmayan adres işinize yarayabilir.
Musa0124

Ustam sorduğunuz adres o sunucuin yayın linki, stb kullanıyorsanız hangi adresingirerseniz girin kanal bağlantılarıni bu adresle indirecek ve izlemek için vpn mutlaka gerekecek, oynatma listesi hesabınız varsa yasaklı olmayan adres işinize yarayabilir.

Bu sunucu o kadar ilginç ki. Android de stb emu da ben vpn ile rahatlıkla izlerken, amazon fire stick 4k'da bulunan aynı stb emu playerde vpn ile açamadım mesela. Yine bilgisayarda android emulatörde bulunan stb emu playerde izleyebiliyorum. Bu sunucuin takipçisi çok olduğundan hemen tedbir alıyorlar. Yan sunuculerde de aynı şekilde. Dns yi değiştirdiklerinde birkaç gün vpn siz açıyorlar sonra korumaya alıyorlar.
yaramadı usta inmiyor vpnsiz hesap düşecek diye düşünüyorum bulamazsam da bana yetecek o kadar oynatma listesi var usta
🔒 Link gizli — giriş yapın özelden yenisi atarmisniz şimdiden teşekkürler
Alperentoy

Bağışla buradan başladım farklı yere ulaşmışım mesajı sildim. Alttaki linki dener misin. Aradığın doğru sunucumi sonucu paylaşırsan sevinirim.

Hocam açmıyor. Malesef
Musa0124

Arkadaşım bu hesabın daha önceden alınmıs bir katagori listesi resmi varsa görmek isterim, urlye bakınca vera Canlı TV adresi gibi görünüyor ve forumda o hesabın son bir kaç gün içinde dahi onlarca urlsi paykasıldı, sorgulamalarda maalesef hiç alakası olmayan dnsler çıkıyor bu hesaba ait daha önceden elimşzde aktif bir hesap olmayınca dogrulama şansımızda olmuyor,
Kısaca aktif bir hesap paylasanilşr, yada hesabın canlı yayın kısmından alınmış bir redim vs varsa onları paylasırsanız çözüm daha sağlıklı olacaktır

Ekledim hocam
atilla003

Ekledim hocam

Ustam bu Vera Canlı TV hesaba ait , Yutrtiçinde stb si vpnsiz çalısmaz, oynatma listesi için kullanılan adresler stbde stb için vpnli çalısan adreslerde oynatma listesida işe yaramayabilir

bu adresleri deneyin

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

🔒 Link gizli — giriş yapın
ltf yeni adres varm Teşekkür ederim
atilla003

Ekledim hocam

hocam bu sunucuin url nedir şimdiden teşekkürler
aytober66

ltf yeni adres varm Teşekkür ederim

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Buna bir bakarmısınız
aytober66

🔒 Link gizli — giriş yapın yeni adres Teşekkür ederim

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

aytober66

çalışmadı musa hocam

Geri dönüş için teşekkür ederim ustam, aktif kullanmadıgımız hesaplarda maalesef cevaplar saglıklı olmayabiliyor, umarım bilen bir ustamız cevaplayacaktır
aytober66

buda calısmadı musa ark

Ustam şimdi kontrol ettim , Stb ile hiç bir cihaz kodu ile bende baglanamadım normal sartlarda çalısıyordu hesap aktif ama baska bir sorun var sanırım
ustalarım her zman yardımcı oluyorsunuz tşk
aytober66

ustalarım her zman yardımcı oluyorsunuz Teşekkür ederim

2.sunucue ait hesap var mı elinizde.
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.