UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Kilitli

Degişen DNS Sunucu İsimleri

👤 cılgın 💬 17029 cevap 👁 2,632,678 görüntü
aytober66

🔒 Link gizli — giriş yapın
yeni sunucu adresii nedir Teşekkür ederim

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

ali4926

🔒 Link gizli — giriş yapın Yeni adresini bilen varsa paylaşa bilir mi...

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

polat

Bunu dener misiniz ? :

maalesef olmadı yine de teşekkürler bulması zor yapacak bir şey yok sunucu 3btv sunucui platin yayınları falan var
alldebit10

teşekkürler

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

smraf

Yeni adres varmi ?

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒 Link gizli — giriş yapın:80

yeni sunucu adresii nedir rica etsem
dessas24

Özelden yolladım

Rica etsem bana da özelden yollayabilir misiniz
🔒 Link gizli — giriş yapın sunucu aktif ama cihaz kodu ile giriyorum kanallar geliyor görüntü yok vpn ile de denedim olmadı
00:1A:79:b1:25:5e cihaz kodu bu baska playerda calistirabilen varsa yazabilir mi android olursa iyi olur
sungurbey90

🔒 Link gizli — giriş yapın sunucu aktif ama cihaz kodu ile giriyorum kanallar geliyor görüntü yok vpn ile de denedim olmadı
00:1A:79:b1:25:5e cihaz kodu bu baska playerda calistirabilen varsa yazabilir mi android olursa iyi olur

vera sunucu ise cihaz kodu olayını kapattılar onlar. boşuna uğraşma yani cihaz kodu için
dessas24

vera sunucu ise cihaz kodu olayını kapattılar onlar. boşuna uğraşma yani cihaz kodu için

vera değil bu ayrıca oynatma listesi da aynı şekilde açılmıyor liste geliyor goruntu yok
sungurbey90

vera değil bu ayrıca oynatma listesi da aynı şekilde açılmıyor liste geliyor goruntu yok

tmm bu zodiac. sonuçta ikisi kardeş sunucu. bu da aynı vera gibi. cihaz kodu açılmaz. oynatma listesi da sıkıntı yok her ikisinde
bunun yeni adresi nedir acaba ?
dessas24

tmm bu zodiac. sonuçta ikisi kardeş sunucu. bu da aynı vera gibi. cihaz kodu açılmaz. oynatma listesi da sıkıntı yok her ikisinde

dessas24

yok usta oynatma listesi da açılmıyor
sungurbey90

sungurbey90

Ustam bende verdiğin cihaz kimliği liste geldi yayınlar açılmadı, uygun vpn locasyonunu bulmak lazım ama kendim kullandıgıım cihaz kimliğii uydu alıcımda listede geliyor yayınlarda geliyor, yayınların gelmeme sebebi alt yayın linki olan 🔒 Link gizli — giriş yapın adresin Yurtiçinde engelli olması, bu adresi sunucular 15-30 gün arasında düzenli olarak degişebiliyorlar eger bir değişiklik olursa liste geldiginde yayınların normale dönmesi muhtemel,
oynatma listesi olarakta liste geliyor ama yayınlar açılmıyor diye sonraki mesajlarınızda okudum, Biraz önce verdiğim alt yayın linkini boşa düsürmek oynatma listesi adreste daha kolaydır, denemeniz açısından tavsiyemdir, elinizdeki adresi direk mu3 linki seklinde girip denemeniz, o sekilde girdiginizd listeyi girmiş oldugunuz link üzeirnden indirir, dolayısıyla vpn gerekmeden oynatma listesi yayınları izleyebilirsiniz, yada oynatma listesi satırını tarayıcıdan listeyi indirdiginizdede izlemeniz mümkün olması lazım
örnek;
🔒 Link gizli — giriş yapın yeni adresi rica edebilir miyim?
🔒 Link gizli — giriş yapın bunun yeni adresi var mi ustalar:)
orgeneral

🔒 Link gizli — giriş yapın bunun yeni adresi var mi ustalar:)

proipcCanlı TV.com:8000
🔒 Link gizli — giriş yapın bununla bir türlü oynatma listesi indiremedim yardımcı olacakları bekliyorum
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.