Url sonundaki /c ,/c/,/b,/b/ bu sekilde farklı secenekleride deneyebilirsin bazı adresler farklı denemeler işe yarayabilir
Sağol kardeşim cevabın için ama yazdıkların dışında başka harfler de demek oluyor mu bu
Url sonundaki /c ,/c/,/b,/b/ bu sekilde farklı secenekleride deneyebilirsin bazı adresler farklı denemeler işe yarayabilir
🔒 Link gizli — giriş yapın mümkünse bu sunucue bakabilirmisiniz. teşekkürler...
Sağol kardeşim cevabın için ama yazdıkların dışında başka harfler de demek oluyor mu bu
/c dısındaki hepsi aynı işlevi görür, bilinmesi gerekir her player tüm içerikleri açamayabiliir, farklı secenekleri denemek illa işe yarayacak anlamına gelmez, tarif ettiğim işlem bazı hesaplarda işe yarıyor, yinede kesin çözümü yok maalesef
Selam arkadaşlar.
🔒 Link gizli — giriş yapın
Bu sunucui ve bunun diğer yan sunuculerini evimdeki pc de tüm programlarda çalıştırıyorum ama Mibox'a yüklü TV uygulaması programında kesinlikle çalıştıramıyorum. Çalışan tüm sunuculeri denedim ama her seferinde hata veriyor. Bunun sebebi ne olabilir ve ne yapmalıyım. Kaç kere IP yeniledim sayısını unuttum. Bende vpn'siz çalışıyor ama vpn'li de denedim hiç bir şekilde çalıştıramadım. Denediğim diğer adresler de şunlar:
🔒 Link gizli — giriş yapın TVuploadhidelinkmode46183154613259.com:8080
Bütün bu sunuculer TV portalı ve diğer uygulamalarda çalışıyor ama bir tek TV uygulaması Programında hata veriyor. Kafayı yiyeceğim neredeyse. sunucu gerçekten çok güzel ve orada seyretmek istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Aşağıya denemek için çalışan 2 adet cihaz kodu koyuyorum. TV uygulaması kullanan varsa deneyip bana bildirirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler....
00:1A:79:52:9B:57 May 29, 2023, 12:33 pm
00:1A:79:47:79:71 June 1, 2023, 10:32 pm
oynatma listesi yüklebiliyormusun tvmate ye?
ne istersen yukle.
Tüm arkadaşlara Hayırlı günler diliyorum..
Ustalardan aşagıdaki DNSlerin yeni adresleri için yardım rica ediyorum..
proxy.iptivihd.store:80
fillbox.info:8080
mag105.com:8880
m.ktlsattv.com:80
Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler
Yeni URL adresi varmı acaba
Tüm arkadaşlara Hayırlı günler diliyorum..
Ustalardan aşagıdaki DNSlerin yeni adresleri için yardım rica ediyorum..
proxy.iptivihd.store:80
fillbox.info:8080
mag105.com:8880
m.ktlsattv.com:80
Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler
bunun vpnsiz çalışan adresi varmı varsa lütfen paylaşırmısınız
nttivi.xyz:8080 bu sunucu prog tv de
Hata kaynak bulunamadı 404 uyarısı veriyor sunucu adı değişmiş olabilir
yeni sunucu adını bilen var mı Teşekkür ederim ederim
selam ustalar acaba bu urlun yenisi hangisi yardimci olursaniz sevinirim
tr.exxenCanlı TV.net:8080