UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Kilitli

Degişen DNS Sunucu İsimleri

👤 cılgın 💬 17029 cevap 👁 2,632,755 görüntü
🔒 Link gizli — giriş yapın bunu kullan tree onstar
Ben uyrt disindaiym bu link temin aktif di, simdi degil (🔒 Link gizli — giriş yapın) Neden avacaba?
🔒 Link gizli — giriş yapın
yeni adresi bilen varmı yada calısan cihaz kodu
sinan87

🔒 Link gizli — giriş yapın bunu dene esgenc oynatma listesi aktif cihaz kodu bilmiyorum benim soruma biri cevap verir inşallah

Bu adamların web sitesi var mı?
tr.micucu.xyz:8080/c cihaz kodu kombinasyonunu bulabilcek bir ustamız yardımcı olabilr mi ?
🔒 Link gizli — giriş yapın bu sunucue bakabilirmisiniz
efsane93

Teşekkürler..

Bana da yardımcı olabilcek biri varmı çok zor bir sunucumiş bir ustamız öyle dedi
EieN

Bana da yardımcı olabilcek biri varmı çok zor bir sunucumiş bir ustamız öyle dedi

Yanlış bilmiyorsam sorduğun sunucu 5g sunucuinin serverına bağlı bir sunucu cihaz kodu olarak zor oynatma listesi olarak izleme şansın var.
cvk.batu

Guek Canlı TV diye arattır çıkar
efsane93

Teşekkürler..

bu pamel çalışıyor
1907fenerbahce

Bende arkadaşa diğer sayfada aynısını verdim şimdi burda aynısını senin verdiğini gördüm usta :)
1907fenerbahce

Yanlış bilmiyorsam sorduğun sunucu 5g sunucuinin serverına bağlı bir sunucu cihaz kodu olarak zor oynatma listesi olarak izleme şansın var.

🔒 Link gizli — giriş yapın buda mı öyle oynatma listesi tarama programım yokki Python kullanıyorum
EieN

🔒 Link gizli — giriş yapın buda mı öyle oynatma listesi tarama programım yokki Python kullanıyorum

Doğrudur buda aynı sunucu.
cvk.batu

Kalite Canlı TV sunucusuine ait bir sunucudir.
scarface71

Guek Canlı TV diye arattır çıkar

Hocam yanlış bilgi vermeyelim arkadaşın sorduğu kalite Canlı TV ye aittir. Guek tv gibi müşterilerini sıkıntıya sokan bir satıcıya hiç yönlendirmeyelim. Sıkıntı yaşamasınlar.

Hatırlaman amaçlı arkadaşın sorduğu sunucuin geçmişteki kullandığı adresleri altta paylaşıyorum birde oynatma listesi bırakıyorum.

Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.