Kilitli

Degişen DNS Sunucu İsimleri

👤 cılgın 💬 17029 cevap 👁 2,632,211 görüntü
sinan87

hurzati usta tivigoyu vpnsiz olarak bulabilirmiyiz

Tr vpnsiz açık
🔒 Link gizli — giriş yapın
s.a 🔒 Link gizli — giriş yapın bunun yenisini rica etsem bakarsaniz sevinirim simdiden tsk ederim
🔒 Link gizli — giriş yapın: bır zahmet buna bır bakarmısınız
asderfor

🔒 Link gizli — giriş yapın: bır zahmet buna bır bakarmısınız

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

fransali

s.a 🔒 Link gizli — giriş yapın bunun yenisini rica etsem bakarsaniz sevinirim simdiden Teşekkürler ederim

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

🔒 Link gizli — giriş yapın Tr vpnsiz açıkolanı varmı ustalar şimdiden herkeze iyi bayramlar
kmil1234

🔒 Link gizli — giriş yapın Tr vpnsiz açıkolanı varmı ustalar şimdiden herkeze iyi bayramlar

bu sunucu vpn siz acık

🔒 Link gizli — giriş yapın bır zahmet bakabılırmısınız
asderfor

🔒 Link gizli — giriş yapın bır zahmet bakabılırmısınız

Az yukarıya baksanız göreceksiniz : 🔒 Link gizli — giriş yapın
cebjk

Yeni URL adresi varmı

7 4 ile degistir
Varsa Yenisi Lütfen Emeğe Teşekkürler
🔒 Link gizli — giriş yapın::::::::: bır zahmet buna bır bakarmısınız
🔒 Link gizli — giriş yapın yenisini bulamadım yardım edin lütfen arkadaşlar
tayyar61

🔒 Link gizli — giriş yapın yenisini bulamadım yardım edin lütfen arkadaşlar

Bununla işini göremiyorsan boşuna uğraşma sobelenmişsin. Çırpınman sadece ebeliğini uzatır.
Alperentoy

Bununla işini göremiyorsan boşuna uğraşma sobelenmişsin. Çırpınman sadece ebeliğini uzatır.

Ne cirpinmasi ne ebesi kardeşim insan gibi bisey sordum burda olursa olur olmazsa ebe mebe karıştırılmaz
tayyar61

Ne cirpinmasi ne ebesi kardeşim insan gibi bisey sordum burda olursa olur olmazsa ebe mebe karıştırılmaz

Anlamanı kolaylaştırayım. Link aktif. Çalıştıramıyorsan linkin koruma sistemi tarafından banlanmışsın. Hala linke girmeye çalışırsan, yasak süren tıklamana bağılı uzayacaktır.
Belli çocukluğunu tam yaşamamışsın, hiç saklambaçtamı oynamadın? Her şeyi her şekilde sormak serbest, ama duymak istenilen cevabı almak mecburiyetini bilseydim cevaplamazdım.
Değişen sunucu adresleri konusunu takip eden saygı değer arkadaşlarım. Forumun sadece bu konusunu takip ettiğim için bu msjı buraya yazma gereği düşündüm. Hepinizin mübarek ramazan bayramı kutlu olsun. Sevdikleriniz ile sağlıklı huzurlu bayramlar dilerim. Güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle.
Alperentoy

Anlamanı kolaylaştırayım. Link aktif. Çalıştıramıyorsan linkin koruma sistemi tarafından banlanmışsın. Hala linke girmeye çalışırsan, yasak süren tıklamana bağılı uzayacaktır.
Belli çocukluğunu tam yaşamamışsın, hiç saklambaçtamı oynamadın? Her şeyi her şekilde sormak serbest, ama duymak istenilen cevabı almak mecburiyetini bilseydim cevaplamazdım.

Ben yanlış andım kusura bakmayın hocam iyi bayramlar kardeşim
hy33

Varsa Yenisi Lütfen Emeğe Teşekkürler

Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.