UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Kilitli

Degişen DNS Sunucu İsimleri

👤 cılgın 💬 17029 cevap 👁 2,633,047 görüntü
sinan87

1907 fenerbahce usta emeğine saygım sonsuz forza Canlı TV bu sunucu değil başka dns aylardır buılamadım sitesinde de verdiğimn kullanıcı adı şifreyle acılmıyor usta 🔒 Link gizli — giriş yapın

Sinan sen doğru olanı ver. Benim bulduğum bu.
sinan87

1907 fenerbahce usta emeğine saygım sonsuz forza Canlı TV bu sunucu değil başka dns aylardır buılamadım sitesinde de verdiğimn kullanıcı adı şifreyle acılmıyor usta 🔒 Link gizli — giriş yapın

╭─➤ ʙʏ ⓅⒶⓇⒾⓈⓁⒾ 1907
├ 3
├ Host ➤ 🔒 Link gizli — giriş yapın
├♦️ Real ➤ 🔒 Link gizli — giriş yapın
├ Port ➤ 8080
├♦️‍ User ➤ ZzrWM8h0uG
├♦️ Pass ➤ ZzrWM8h0uG
├ Exp. ➤ 2023-12-28 03:00:00
├ Act Con ➤ 0
├ Max Con ➤ 2
├ Status ➤ Active
├⏰ TimeZone➤ Europe/Istanbul
╰─➤ ʙʏ ⓅⒶⓇⒾⓈⓁⒾ 1907
╭➤ Kanal Sayısı➤0
├● Film Sayısı➤9614
├● Dizi Sayısı➤0
╰─➤3
├●oynatma listesi_Url➤🔒 Link gizli — giriş yapın
▰▰ᴾʸᵗʰᵒⁿ ᴾʳᵒᵍʳᵃᵐᵐᵉʳ ᵇʸ Parisli1907▰▰
├«❖» «❖» Kategori➤
[{ TR✶【 ULUSAL 】 TR✶ 【ULUSAL HEVC 】 TR✶【HABER】 TR✶【BEİN SPORT】 TR✶【 EXXEN SPOR】 TR✶【SPOR】 TR✶【BELGESEL】 TR✶【COCUK】 TR✶【YEREL】 TR✶【MUZIK】 TR✶【 SINEMA】 TR✶【7/24.SİNEMA】 TR ✶【RADYO】 TR✶【WEP SEHİR-KAMERA】 TR ✶【SOMİNE】 AZ✶【AZERBAİJAN】 AZ✶【AZERBAİJAN】2 DE✶【DEUTSCHLAND】 DE✶【BUNDESLIGA】 DE✶【DEUTSCH HEVC】 DE ✶【MAGENTA SPORT】 DE✶【DAZN SPORT】 DE✶【7/24/SİNEMA】 FR✶【 FRANSIZ 】 UK✶ 【UNİTED KİNGDOM】 NL✶【HOLLANDA】 BE✶【BELCiKA 】 IT✶【 iTALYAN】 RU✶【RUSSİA】 UK✶【UKRAYNA】 PL✶【POLONYA】 BG✶【BULGARISTAN】 GR✶【GREECE YUNANİSTAN】 DK✶【DANiMARKA & iSVEC】 CH✶【İSVİÇRE 】 ES✶【İSPANYA】 【YABANCİ SPOR 】 USA✶【AMERiKA】 AE✶【ARAP】 CA✶【CANADA】 SA✶【SAUDİ ARABİA】 MX✶【MEKSİKA】 PS✶【FİLİSTİN】 LU✶【LÜKSEMBURG】 CZ✶【CZECH】 VN✶【VİETNAM】 JP✶【JAPONYA】 QA✶【KATAR】 BR✶【BREZİLYA】 IN✶【HİNDİSTAN】 PE✶【PERU】 MA✶【MOROCCO】 LB✶【LÜBNAN】 EG✶【MISIR】 【HUNGARY】 EX-YU✶【HRVATSKA 】 ROR✶【OMANYA】 DO✶【DOMİNİK】 KW✶【KUWAIT】 LT✶【LATİN】 【 MUSİC-YABANCİ】 【+18 KANALLARI】
bende bulamadım usta bulabilsem yazarım usta
sinan87

bende bulamadım usta bulabilsem yazarım usta

Senin dediğin Canlı TV forzaCanlı TV.
Her url ismine göre sunuculeri değerlendirme. Sinan.iptivi.biz diye bi sunucu görünce sinan Canlı TV zannetme. Adamın canı ne isterse domaini ona göre adlandırır. İsmi Forzaxui.xyz diye sunucui forza Canlı TV zannetme sunucui aşağıyada geçmişteki adreslerini bırakıyorum.

🔒 Link gizli — giriş yapın 🔒 Link gizli — giriş yapın 🔒 Link gizli — giriş yapın
🔒 Link gizli — giriş yapın 🔒 Link gizli — giriş yapın 🔒 Link gizli — giriş yapın
🔒 Link gizli — giriş yapın
tamamdır usta demek forza Canlı TV başka dsn kiraladı
değil usta önceden aynıydı şimdi değil dnsyi satmış demekki forza Canlı TV
🔒 Link gizli — giriş yapın yeni adresi nedir hocam
sinan87

değil usta önceden aynıydı şimdi değil dnsyi satmış demekki forza Canlı TV

Neye göre aynı değil? Sen webplayere giriş yapamadığın için mi aynı değil diyorsun? Ya webplayer aktif gibi görünüp aktif değilse
dessas24

forzaCanlı TV.net ile forzaxui.xyz aynı sunucu

O zaman bana forza Canlı TV ye ait bir adres veya çalışan bir hesap atar mısın bakalım ney miş bu forza Canlı TV
dessas24

Neye göre aynı değil? Sen webplayere giriş yapamadığın için mi aynı değil diyorsun? Ya webplayer aktif gibi görünüp aktif değilse

Gerilmeyin. Nedir ne değildir öğrenelim. Birlikten kuvvet doğar. Belki ben yanlış biliyorum. Elimizde çalışan bir hesap var mı ona bakalım. Belki içerik vs bizi doğru sonuca götürür.
1907fenerbahce

O zaman bana forza Canlı TV ye ait bir adres veya çalışan bir hesap atar mısın bakalım ney miş bu forza Canlı TV

Zaten aynı olduğunu söylüyorum. Adres senin verdiğin adres. Sinan'ın verdiği DNS den yola çıktığımda beni senin verdiğin DNS ye götürüyor o yüzden aynı olduğunu söylüyorum
dessas24

Zaten aynı olduğunu söylüyorum. Adres senin verdiğin adres. Sinan'ın verdiği DNS den yola çıktığımda beni senin verdiğin DNS ye götürüyor o yüzden aynı olduğunu söylüyorum

Peki bu adres hangi sunucue ait buda mı forza Canlı TV.
1907fenerbahce

Peki bu adres hangi sunucue ait buda mı forza Canlı TV.

Hayır bu eski arasCanlı TV ye ait DNS
sinan87

karaoğlan usta senin verdiğin dns sorduğundan farklı dns usta

Hangi mesajda yanlis vermisim, denemeden vermem aslinda...
mestas

🔒 Link gizli — giriş yapın mrb bunun güncel adresi var mı acaba

Buda kalsın burda.
Bir sunucuin içinden girer dalak böbrek alır çıkar işin ustası ustam
kursadbay

bu sunuculerin yenisi nedir acaba teşekkürler.

tvbu.us
232 santral
Germany
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.