UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Kilitli

Degişen DNS Sunucu İsimleri

👤 cılgın 💬 17029 cevap 👁 2,632,777 görüntü
eray55

usta elinde çalışan vegasizle.xyz:8080 varsa 🔒 Link gizli — giriş yapın bu adresle dagiştir bakalım ne olacak sonucu yazarsan sevinirim

çalışmıyor
vip.kolinx.xyz:8080
bu sunucuin cihaz kodu taraması varmı rıca etsem bi bakarmısın
eray55

usta elinde çalışan vegasizle.xyz:8080 varsa 🔒 Link gizli — giriş yapın bu adresle dagiştir bakalım ne olacak sonucu yazarsan sevinirim

Bak bakalım senin optimusla listeleri benziyormu? Merakın gitmiştir umarım. Adres değişince yol kilitli kapı, aşılmaz duvar oluyor.
🔒Gizli İçerik

Spoiler içeriği gizlidir.

Görmek için giriş yapın.

Alperentoy

Bak bakalım senin optimusla listeleri benziyormu? Merakın gitmiştir umarım. Adres değişince yol kilitli kapı, aşılmaz duvar oluyor.

hurzati

bu da oynatma listesi 🔒 Link gizli — giriş yapın:

kusura bakmayın arkadaşlar ben biraz geri kalmışım sunucu konmusunda hepinizden özür dilerim SAYGILARIMLA
Alperentoy

hurzati

bu da oynatma listesi 🔒 Link gizli — giriş yapın:

Resim icin tesekkürler ustalar ;)
eray55

aşlar ben biraz geri kalmışım sunucu konmusunda hepinizden özür dilerim SAYGILARIML

eray55

kusura bakmayın arkadaşlar ben biraz geri kalmışım sunucu konmusunda hepinizden özür dilerim SAYGILARIMLA

Ben şahsım adına özür falan kabul etmiyorum. Çünkü dilenecek bir özür yok ortada, birbirimizin eksiğini tamamlayıp şüphelerini gitmesine yadımcı oluyoruz şunun şurasında. Sen yine sor soran dağları aşmış, sormayan düz ovada yolunu şaşırmış. Bildiğini paylaşanın her daim bilmediğini sorma önceliğ vardır...
Takip edenler için twerk sunucui nevada sunucuine ait domainleri satın almıştı. O aldığı domainler şuan t i t a n sunucuine geçiş yaptı. Vegasizle.xyz hkpremiumtv.pro gibi.
SELAM..ÇALIŞANI VARMI
🔒 Link gizli — giriş yapın
S.A. Arkadaslar, yukardaki sunucuin yeni adresini bulabilirmisiniz? Lütfen. Tşk.
orhun

S.A. Arkadaslar, yukardaki sunucuin yeni adresini bulabilirmisiniz? Lütfen. Teşekkür ederim.

aktif
🔒 Link gizli — giriş yapın bilgisi varmıdır? 🔒 Link gizli — giriş yapın denedim olmadı.
cemo26

SELAM..ÇALIŞANI VARMI

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

boşlukları birleştirirsin.
geyikci

🔒 Link gizli — giriş yapın bilgisi varmıdır? 🔒 Link gizli — giriş yapın denedim olmadı.

Vpnle açabilirsin.
🔒 Link gizli — giriş yapın selam ustalarım yeni yan sunucu ismini bilen var mı acaba? Alternatif linki var mı acaba?
🔒 Link gizli — giriş yapın sunucuin yanı varmı ustalar
hakan47

🔒 Link gizli — giriş yapın sunucuin yanı varmı ustalar

aktif.
ustalar bunların yenisi nedir acaba? teşekkürler
bir de bunun vpnsiz girilebileni var mıdır acaba?
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.