UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Kilitli

Degişen DNS Sunucu İsimleri

👤 cılgın 💬 17029 cevap 👁 2,633,431 görüntü
get.centurionlukavac.com:80 arkadaşlar bu hesap aktif mi halen yoksa değişti mi
a42

get.centurionlukavac.com:80 arkadaşlar bu hesap aktif mi halen yoksa değişti mi

çalışıyor bu.
🔒 Link gizli — giriş yapın 🔒 Link gizli — giriş yapın bunun yeni adresini bilen varmı acaba teşekkürler
YeniKing01

🔒 Link gizli — giriş yapın 🔒 Link gizli — giriş yapın bunun yeni adresini bilen varmı acaba teşekkürler

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

Selamlar
Bunun yeni dnsini bilen var mi acep ?
🔒 Link gizli — giriş yapın
bunun yenisi varmi arkadasler ????
o sunucuden bişey bekleme yenisi çıkar 1 ay sonra yeniden değiştirir adam gömlek değiştirir gibi adres değiştiriyor.
seref43

bunun yenisi varmi arkadasler ????

o sunucu her ay değişiyor kardeşim uğraşma bence.
serkan 35

🔒 Link gizli — giriş yapın arkadaşlar yeni adresi varmı

bu olabilir:

🔒 Link gizli — giriş yapın:80
🔒 Link gizli — giriş yapın --bu sunucuin yeni adresini öğrenebilirmiyiz arkadaşlar
cbaran21

🔒 Link gizli — giriş yapın --bu sunucuin yeni adresini öğrenebilirmiyiz arkadaşlar

bu olabilir:

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

4k.Canlı TVgermany.net

sürekli dns değiştiriyor bu Canlı TV satın alan kişiler magdur olmuyormu mantığı anlamadım ?
sürekli dns değiştirmesinin sebebbi nedir ustalardan bilgi almak istiyorum şimdiden teşekkürler
hurzati

bu olabilir:

[SEN HAYıRDıR ? GIZLI KONU BU ..!!]

Hurzati usta verdiğin dns 🔒 Link gizli — giriş yapın sunucuinin yeni adresi değil
Neler aktif kısaca bakalım.
Ufak bir kesittir.

🔒 Link gizli — giriş yapın Netten Alınmış çift ayıklanmış ama Test edilmemiş liste

🔒 Link gizli — giriş yapın Bağlantı Testi sonrası. çift ayıklanmış, Aktif olan bağlantıları.
🔒 Link gizli — giriş yapın bunun yeni adresi nedir bilen varmı acaba teşekkürler şimdiden
🔒 Link gizli — giriş yapın hocam bu sunucu çalışıyor mu ? bir kaç tane hit düşürdüm ama olmuyor acaba dnsden mi
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.