get.centurionlukavac.com:80 arkadaşlar bu hesap aktif mi halen yoksa değişti mi
a42
get.centurionlukavac.com:80 arkadaşlar bu hesap aktif mi halen yoksa değişti mi
çalışıyor bu.
hurzati
çalışıyor bu.
teşekkürler
🔒 Link gizli — giriş yapın🔒 Link gizli — giriş yapın bunun yeni adresini bilen varmı acaba teşekkürler
YeniKing01
🔒 Link gizli — giriş yapın🔒 Link gizli — giriş yapın bunun yeni adresini bilen varmı acaba teşekkürler
🔒Gizli İçerik
Bu içerik gizlidir.
Görmek için bu mesajı beğenin (👍).
tesekurler usta
Selamlar
Bunun yeni dnsini bilen var mi acep ? 🔒 Link gizli — giriş yapın
🔒 Link gizli — giriş yapın 🔒 Link gizli — giriş yapın
bunun yenisi varmi arkadasler ????
🔒 Link gizli — giriş yapın arkadaşlar yeni adresi varmı
o sunucuden bişey bekleme yenisi çıkar 1 ay sonra yeniden değiştirir adam gömlek değiştirir gibi adres değiştiriyor.
seref43
🔒 Link gizli — giriş yapın 🔒 Link gizli — giriş yapın
bunun yenisi varmi arkadasler ????
o sunucu her ay değişiyor kardeşim uğraşma bence.
serkan 35
🔒 Link gizli — giriş yapın arkadaşlar yeni adresi varmı
bu olabilir:
🔒 Link gizli — giriş yapın:80
🔒 Link gizli — giriş yapın --bu sunucuin yeni adresini öğrenebilirmiyiz arkadaşlar
cbaran21
🔒 Link gizli — giriş yapın --bu sunucuin yeni adresini öğrenebilirmiyiz arkadaşlar
bu olabilir:
🔒Gizli İçerik
Bu içerik gizlidir.
Görmek için bu mesajı beğenin (👍).
4k.Canlı TVgermany.net
sürekli dns değiştiriyor bu Canlı TV satın alan kişiler magdur olmuyormu mantığı anlamadım ?
sürekli dns değiştirmesinin sebebbi nedir ustalardan bilgi almak istiyorum şimdiden teşekkürler
hurzati
bu olabilir:
[SEN HAYıRDıR ? GIZLI KONU BU ..!!]
Hurzati usta verdiğin dns 🔒 Link gizli — giriş yapın sunucuinin yeni adresi değil
Neler aktif kısaca bakalım.
Ufak bir kesittir.
🔒 Link gizli — giriş yapın Netten Alınmış çift ayıklanmış ama Test edilmemiş liste
🔒 Link gizli — giriş yapın Bağlantı Testi sonrası. çift ayıklanmış, Aktif olan bağlantıları.
elline sağlık abi
usta eyvallah
🔒 Link gizli — giriş yapın bunun yeni adresi nedir bilen varmı acaba teşekkürler şimdiden
🔒 Link gizli — giriş yapın hocam bu sunucu çalışıyor mu ? bir kaç tane hit düşürdüm ama olmuyor acaba dnsden mi
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.
Bu site deneyimi iyileştirmek ve reklam göstermek için çerezler kullanır. Gizlilik