UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Kilitli

Degişen DNS Sunucu İsimleri

👤 cılgın 💬 17029 cevap 👁 2,632,626 görüntü
sahin_42

teşekkürler sayın morityus kardeşim haklısınız...

Rica ederim çok lazımsa özelden yaz veriyim.
sayın morityus kardeşim alakanız için çok teşekkür ediyorum. o sunucu içerisinde güldür güldür vardı seyredecek bir şey bulamadığım zaman onları izliyordum biliyorsunuz sürekli evde moraller bozuk yaşımda 55 mümkün olduğu kadar stresten uzak olmak istiyorum. imkanınız varsa özelden yardımcı olursanız memnun olurum.saygılarımla...
🔒 Link gizli — giriş yapın güzel sunucudi kapanması yazık oldu
morityus

Tanındık bir sunucu ama dışarı sızma riski olduğu için mevcut dnslerini veremiyeceğim kusura bakma şahin42

bende isterim varsa ustam
🔒 Link gizli — giriş yapın bununyeni dnssini biliyon mu usta morityus usta sana zahmet
gökhan46

🔒 Link gizli — giriş yapın bununyeni dnssini biliyon mu usta morityus usta sana zahmet

özeline bak
prometer

🔒 Link gizli — giriş yapın güzel sunucudi kapanması yazık oldu

Malesef bu linki özelden paylaştığım gün telegram ve diğer formlarda hatta ve hatta UyduX bile sunucu yayılmaya başladı karar aldım bundan sonra susacam sadece hiçbirşey saklı kalmıyor söyleyince
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

profil mesajından alıntı

🔒 Link gizli — giriş yapın 🔒 Link gizli — giriş yapınali1989, sahin_42 adlı kullanıcının profilinde yazdı.
🔒 Link gizli — giriş yapın
00:1A:79:1E:F9:84
yaşıtmışışız, iboxtv.org un yeni adresi bu iyi izlemeler
bunun sunucu adresii degiştimi lütfen bi bakarmısınız
morityus

Malesef bu linki özelden paylaştığım gün telegram ve diğer formlarda hatta ve hatta UyduX bile sunucu yayılmaya başladı karar aldım bundan sonra susacam sadece hiçbirşey saklı kalmıyor söyleyince
[SEN HAYıRDıR ? GIZLI KONU BU ..!!]

yaralı

bunun sunucu adresii degiştimi lütfen bi bakarmısınız

yazmisya yarali :)
ℂ☆Albatros

yazmisya yarali :)

Usta bu durum bizide derinden yaraladı malesef :)
usta banada lazımdı bu dns mümkünde
morityus

özeline bak
sayın morityus üstadım size çok teşekkür ederim. sanırım diğer platformlarda paylaşılması konusunda benimle ilgili bir konu yoktur asla ve asla da böyle bir şey olamaz bu şekilde davranışlarda bulunan kişileri de kınıyorum ki; ben telegram'ın ne olduğunu dahi bilmiyorum ve bilmekte istemiyorum.saygılarımla...
sahin_42

sayın morityus üstadım size çok teşekkür ederim. sanırım diğer platformlarda paylaşılması konusunda benimle ilgili bir konu yoktur asla ve asla da böyle bir şey olamaz bu şekilde davranışlarda bulunan kişileri de kınıyorum ki; ben telegram'ın ne olduğunu dahi bilmiyorum ve bilmekte istemiyorum.saygılarımla...

Usta seni kastetmedim bölye bir intiba bıraktıysam kusura bakma özelden başka arkadaşlarda istiyor genelde kırmayıp veriyorum. ama malesef arkadaşların ağzında bakla ıslanmıyor sağa sola bir şekilde dağılıyor haliyle insanın canı sıkılıyor.emek verip yeni adresini buluyorsun iki gün sonra bir bakmışsın sunucu kapanmış ondan sonra oturup herkes birbirine yeni adres soruyor olayın özeti bu.
daha oncede yazdim arkadaslar buradan sunuculerin yeni adreslerini alip sagda solda paylasanlar var bu kisiler forum forum gezen kisiler
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.