UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Kilitli

Degişen DNS Sunucu İsimleri

👤 cılgın 💬 17029 cevap 👁 2,633,757 görüntü
🔒 Link gizli — giriş yapın
yeni adresi bilen varmi?
gökhan46

🔒 Link gizli — giriş yapın buyur usta

tesekkürler ustam
🔒 Link gizli — giriş yapın merhaba arkadaşlar yeni adresini bilen varmı...
🔒 Link gizli — giriş yapın buradan yayın alamıyorum bir haftadır . DNS mi değişti yoksa artık patladı mı acep?
myUyduX

🔒 Link gizli — giriş yapın buradan yayın alamıyorum bir haftadır . DNS mi değişti yoksa artık patladı mı acep?

yeni adresini burada verdim
uygar33

yeni adresini burada verdim

Yanıt için teşekkürler. Şimdi denedim, oynatma listesisını indiriyor ama her zaman kullanıcı adım çıkardı şimdi "tv_channels_{USENAME}_plus" olarak indirdi dosyayı. Dosyayı VLC de açınca kanal listesi çıkıyor ama yayın yok. Benim gibi aynı sorunları yaşayan var mı acaba forumda? Yoksa ümidi kesip 1 bardak soğuk su içeceğim artık üzerine
myUyduX

Yanıt için teşekkürler. Şimdi denedim, oynatma listesisını indiriyor ama her zaman kullanıcı adım çıkardı şimdi "tv_channels_{USENAME}_plus" olarak indirdi dosyayı. Dosyayı VLC de açınca kanal listesi çıkıyor ama yayın yok. Benim gibi aynı sorunları yaşayan var mı acaba forumda? Yoksa ümidi kesip 1 bardak soğuk su içeceğim artık üzerine

farketmez inen dosyayi ac izlemeye devam
hhc

farketmez inen dosyayi ac izlemeye devam

Dosyayı VLC de açtım ve yayın yok diyorum. İzlemeye devam derken?
İP olan sunucude dns veya sunucu adını nasıl buluruz?

mesela bu 🔒 Link gizli — giriş yapın
sunucu adını nasıl öğrene biliriz ?
PASHA

İP olan sunucude dns veya sunucu adını nasıl buluruz?

mesela bu 🔒 Link gizli — giriş yapın
sunucu adını nasıl öğrene biliriz ?

paşa dayı forumda bir arkadaş bu ip nodan sunucu adresiini bulan bir prgram yaptım demişti.
şismdi ismini hatırlayamadım. ama bana vermemişti. hala foruma giriyorsa o arkadaş belki forumda paylaşabilir.
hurzati

paşa dayı forumda bir arkadaş bu ip nodan sunucu adresiini bulan bir prgram yaptım demişti.
şismdi ismini hatırlayamadım. ama bana vermemişti. hala foruma giriyorsa o arkadaş belki forumda paylaşabilir.

Eyvallah ustam , bekleyelim belki biri cevap verir
[QUOTE = "crazy, post: 180605, member: 28"]
🔒 Link gizli — giriş yapın [YOU ARE NO? SECRET TOPIC THIS .. !!]

cheeers mate nice one
🔒 Link gizli — giriş yapın arkadaşlar bu adres uçtu mu yoksa ban mı yedik taşındıysa yeni adresini bilen var mı
a42

🔒 Link gizli — giriş yapın arkadaşlar bu adres uçtu mu yoksa ban mı yedik taşındıysa yeni adresini bilen var mı

sen ban yemisin kardes sunucu aktif
a42

Sen ban yemissin sunucu adresii aktif
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.