🔒 Link gizli — giriş yapın 🔒 Link gizli — giriş yapın
yine değişti adres şimdiden tşk
Arkadaşlar merhaba birşey soracağım.
Kullandığım Canlı TV maç izlerken ara ara sürekli donuyor kanalı değiştirip tekrar eski kanala gelince izleyebiliyorum yine donunca aynı işlemi yapıyorum. Sizce sorun nedir var mıdır aynı sorunu yaşayan?
🔒 Link gizli — giriş yapın yeni adresini bilen varmı arkadaşlar
🔒 Link gizli — giriş yapın
Yeni adresi nedir
TEKRAR SÖYLÜYORUM ŞU ANKİ SERVERLERİN HEPSİ HAVA - CİVA EN GÜZELİ ESKİ CDN99, FORMEN VE FORCE BAŞKA TANIMAM AMA ŞU ANKİ SERVER İSİMLERİNİ BİLMİYORUM.
Hbg543
Arkadaşlar merhaba birşey soracağım.
Kullandığım Canlı TV maç izlerken ara ara sürekli donuyor kanalı değiştirip tekrar eski kanala gelince izleyebiliyorum yine donunca aynı işlemi yapıyorum. Sizce sorun nedir var mıdır aynı sorunu yaşayan?
ayni anda 2 kisinin izlemesinden dolayi olur tek kisilik oldugu icin kullandiginiz link donar
🔒 Link gizli — giriş yapın
yine değişti adres şimdiden Teşekkür ederim
selam arkadaşlar şu verecek oldugum serverleri bir elden gecirsek kırılma şekilleri nasıl acaba 🔒 Link gizli — giriş yapın 🔒 Link gizli — giriş yapın 🔒 Link gizli — giriş yapın 🔒 Link gizli — giriş yapın 🔒 Link gizli — giriş yapın
hepsi aynı bu serverin sahibi biraz üçkagıtcıymş şıkayervar sitesinde çok şıkayet var satış yapıp 2-3 ay sonra kapatıp tekrar para istiyor
bunun yenisinide bakarmısınız rica etsek 🔒 Link gizli — giriş yapın