UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Değişen DNS Sunucu İsimleri ( Güncel ) 2

👤 Karizma 💬 7413 cevap 👁 906,205 görüntü
Selam arkadaşlar, yenisi nedir acaba.

🔒 Link gizli — giriş yapın
Arkadaşlar merakımdan soruyorum sitede hep vera Canlı TV övgüleri yada konusu geçiyor nedir bu vera nın özelliği genelde yabancı Canlı TV ler daha kalite oluyor.
safinaz

Selam arkadaşlar, yenisi nedir acaba.

Selam, 🔒 Link gizli — giriş yapın
merhaba dostlar. sunucue baktım germany server için en son 🔒 Link gizli — giriş yapın bu paylaşılmış. ama çalışmıyor. güncel çalışan germany server var mı?
serser09

merhaba dostlar. sunucue baktım germany server için en son 🔒 Link gizli — giriş yapın bu paylaşılmış. ama çalışmıyor. güncel çalışan germany server var mı?

🔒 Link gizli — giriş yapın kardeşim paylaşmış şimdi buldum. teşekkür ederim portal.ada102.com:8000
Punkerem

Arkadaşlar merakımdan soruyorum sitede hep vera Canlı TV övgüleri yada konusu geçiyor nedir bu vera nın özelliği genelde yabancı Canlı TV ler daha kalite oluyor.

Canlı TV denince şampiyonlar ligindeki sunuculerden biri. İşini tam anlamıyla yapanlardan... Forum vipleri ve goldları muhtemelen biliyorlardır... Kullananlar memnun olduklarından lamerlerden uzak tutmak için de dns lerini muhtelif portallarda ortaya dökmüyorlar. Paylaşsalar da pm veya benzeri yolla paylaşıyorlar. Forumun gold üyelik bölümünde daha çok bilgi ve yorum bulabilirsiniz.
serser09

🔒 Link gizli — giriş yapın kardeşim paylaşmış şimdi buldum. teşekkür ederim portal.ada102.com:8000

🔒 Link gizli — giriş yapın 🔒 Link gizli — giriş yapın Bende şimdi 2 URL' de aynı kullanıcı adı ve şifre ile aktif.

yeni sunucu adresii nedir
m3838

yeni sunucu adresii nedir

aktif
Selamünaleyküm ve rahmetullahü ve berekatühü.
Aşağıdaki sunuculerin yenilerini mümkünse, rica etsem benim için bulabilirmisiniz lütfen? Daha önce de sormuştum ama!
Teşekkür ederim
🔒 Link gizli — giriş yapın alltaki bu denedim calışıyor ilkini bilmiyorum
merhaba bunlar aynı sunucue aitti
yeni nedir
sinan87

🔒 Link gizli — giriş yapın alltaki bu denedim calışıyor ilkini bilmiyorum

Ustam bu sunucuin görüntüsü çalışıyor mu elimdeki hitlerin hepsi çalışmıyor durumda
tarum_k

🔒 Link gizli — giriş yapın bilen varmı...

aktif.
orhun

Selamünaleyküm ve rahmetullahü ve berekatühü.
Aşağıdaki sunuculerin yenilerini mümkünse, rica etsem benim için bulabilirmisiniz lütfen? Daha önce de sormuştum ama!
Teşekkür ederim

Ve aleykümüsselâmü ve rahmetullahi ve berekâtühü.

Altta sırasıyla bulacaksın... Muhtemelen aradıklarındır.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için en az 0 mesajınız olmalı.

Cevap yazmak için giriş yapın.