UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Değişen DNS Sunucu İsimleri ( Güncel ) 2

👤 Karizma 💬 7413 cevap 👁 905,941 görüntü
mertbal

Üç farklı kulanıcı adı ve şifre denedim çalışmadı. Başka yan sunucui var mı acaba?

🔒 Link gizli — giriş yapın

Merhaba. Arkadaşlar nolur şuna bir el atın! Yeni DNS adresini 2 gündür bekliyorum, bir ilgileneniz dahi çıkmadı! Portalı kontrol ettim bulamadım. Kim ilgilenirse bütün dularım onunla. Türk milli takımı aşkına, lütfen.
Yenisi nedir ustalarim
cepken

Bu adresi de verebilirseniz çok mutlu olurum. Teşekkürler...

ne vpnli nede vpn siz çalışmıyor çalışanı varmı acaba?
Alperentoy

2019 dan beri 4 mesaj atmışsın üçü teşekkür sonuncusu çağırı neye destek ve çekilişlere. El insaf binlerce yardım binlerce paylaşılım yapılan yerde yapabilme şansı varken neyi tamamlamak için gidecekmişiz ki? Allah yolunuzu açık etsin...

demek ki o kadar aktif değilmişim ondan yoksa teşekkür etmeme veya cevap vermemek gibi bir alışkanlığım yok
hadock oynatma listesi calıişıyor mav bilmiyorum
The-rock

demek ki o kadar aktif değilmişim ondan yoksa teşekkür etmeme veya cevap vermemek gibi bir alışkanlığım yok

Yazılanı okuyup anlamamışsın bile, yazdığından anlaşılıyor.

Sözüm mesajının azlığı yada çokluğundan öte burada yapmadığın yada katılmadığın paylaşım ve destek ortamına alakasız bir ortamda yapılana yada yapılacağına emin olduğuna davet etmen. Orada paylaşımlar olduğunda sürekli telif yiyiyor ve gurup kapanıyor. İsim değiştirip devam etmeye çalışıyorlar. Anlayacağın gurubun ömrü paylaşımın şekline göre bir kaç günden bilemedim haftadan öteye gitmiyor, hele senin gibi reklam yapmaya başlanırsa yaşama şansı yok.
Birkaç iyi ustanın buluştukları gurubu var ama onlarda aralarına normal seviyedekileri ve tanımadıklarını almıyorlar gurupları gizli tutuyorlar farklı platform kullanıyorlar. Anlayacağın Burada ne varsa, vardıysa onlarda da aynı şeyden pek ötesi yok, hatta programla buradaki paylaşımları çekip combosunu yapıyorlar. Nasıl ki karşıdan bakınca buz dağının azı görünür büyük çoğunluğu suyun içindedir, budaki ustalarda sahip olunan kısım ile size açıktan paylaşılanlarda ondan farklı değildir. Burada bilgiler paylaşılıyor, ihtiyacı olan alıp değerlendirip ustalaşıyor, kimi de bakıp bakıp geçiyor...

Yerli yabancı ustaların çırakların hala yeryüzünde 🔒 Link gizli — giriş yapın ustanın kaç yıl önce bedelsiz yazdığı programları kullandıklarını dikkate almanı öneririm...

Dediğim gibi yolunuz açık olsun, bilmediklerimizle gelene herzaman muhtacız, baş köşede yerimiz hazır...

Günceli nedir? Değişmiş tşkler
slm bu germanylerin yenisini bilen varmı acaba
🔒 Link gizli — giriş yapın Tr'de çalışan yan sunucui mevcut mudur? rica etsem
azubadai

Eyvallah teşekkürler arkadaşım. Ban yemiş de olabilirim. Sağolasın.
kagan35

slm bu germanylerin yenisini bilen varmı acaba

Lütfen forum aramasını kullanın daha önce verildi ve hala aktif.
Cevap yazmak için giriş yapın.