UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Değişen DNS Sunucu İsimleri ( Güncel ) 2

👤 Karizma 💬 7413 cevap 👁 905,644 görüntü
🔒 Link gizli — giriş yapın bunu kullanın germany serverde
her saat sorup durmayin ustalara bir rahat verin buraya atilan taraniyor taranan kapatılıyor başka DNS ye geçiyor sonuç iki günde bir DNS oluyor açık olanlari izleyin biraz lütfen arkadaşlar ustalarda insan
🔒 Link gizli — giriş yapın

bu sunucu acıkmı ben calostıramdım ne kadar hesap varsa denedim yardım lutfen
selam arkadaşlar şu serverin yenisini burada vermek istemiyorsanız özelden atarmısınız şimdiden tşkler
escucihaz koduher

🔒 Link gizli — giriş yapın yeni adresi nedir? Teşekkürler.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

sinan87

germany serverler bende aktif olmadı alperen toy usta

Player ayarları kaynaklıdır, bende çalışıyor. Diğer arkadaşlar da belirtmişler.
sinan87

🔒 Link gizli — giriş yapın bunu kullanın germany serverde

Değiştiğinde sitesinden aldım, bu sunucui sadece test için açıyorum haftada bir kaç kez. Sitede paylaşılanları özellikle kullanıyorum, doğru cevaplamak için. Ben Canlı TV yerine uydu kartımdan geleni izliyorum.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için en az 0 mesajınız olmalı.

Alperentoy

Player ayarları kaynaklıdır, bende çalışıyor. Diğer arkadaşlar da belirtmişler.

Değiştiğinde sitesinden aldım, bu sunucui sadece test için açıyorum haftada bir kaç kez. Sitede paylaşılanları özellikle kullanıyorum, doğru cevaplamak için. Ben Canlı TV yerine uydu kartımdan geleni izliyorum.

Vayy bee bu programı 2010 dan 14 e kadar çok kullandım. Progdvb biraz hantal kalıyordu bu çok iyiydi. Anılarım canlandı. Zaman çok çabuk geçiyor.
🔒 Link gizli — giriş yapın dün sormuştum aktif yazılmış vpnsiz çalışmıyor vpnsiz çalışan alternatifi var mı teşekkürler
Selam
yeni adresi varmı?
Teşekkürler
cemalkan

Vayy bee bu yazılımı 2010 dan 14 e kadar çok kullandım. Progdvb biraz hantal kalıyordu bu çok iyiydi. Anılarım canlandı. Zaman çok çabuk geçiyor.

20 yıldır kullanıyorum. Bu alanda da hayat devam ediyor. Bence alana göre sen mazide kalmışsın. Canlı TVdeki live yayınların tamamı hala bu alandan transfer ediliyor. Programın serveri var 5 cihaza ip üzeri yayın paylaştırabiliyor. Ayrıca, ayarlayınca ekran kartı GPU sunu kullandığından işlemciye yük olmuyor.

Latife yapıyorum, alınma sakın. Pahalı ekipmanlar, sorunsuz kullanma için bir çok alandan bilgi birikimi de gerektiriyor. Bu güne göre değerlendirince foruma gold üye ol al dünyayı avucuna bak keyfine....

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için en az 0 mesajınız olmalı.

Bunun yenisini bilen yokmu

aktif gözüküyor ama bende açmıyor :(
sadece123

aktif gözüküyor ama bende açmıyor :(

video arşiviafone internette Aktif :
savcılılı