soyle de bir olay var aytober adam sana calışan bir dünya dns vermiş iclerinden birini sec kullan adama demediğini bırakmadın farklı dns verse soyle haklısın adam calışan dnsleri vermiş
illa beni delirtecek onun yüzünden diğerleride o sunucuin yanını bulamayacak tararken her banlandığında yeni yan verilecek olsa yan bulmak zor olur ayrıca zaten banlandımı yeni yanı olsada fark etmez çalışmaz zaten
anlamıyor usta boşver ben saldım artık usta vpnye gectim uğrasmıyorum artık
sinan87
anlamıyor usta boşver ben saldım artık usta vpnye gectim uğrasmıyorum artık
sinan benim anlamadığım herkes elinden geldiğince yardımcı oluyor burada herkese ama bu yorum ne kadar doğru sanki bizlere sitem ediyor ayıp burda herkesin kendine göre sistemi ile buluyor paylaşılıyor ama her ban yiyende taramayı biliyorsa ban yediğinde modemi açıp kapamasını yada ip değiştirmesini bilmiyorsa zaten tarama yapmasın ezbere birde laf yiyoruz ne güzel dünya
haklısın usta bazı anlamayanlar cıkıyor maalesef yapacak bir sey yok
🔒 Link gizli — giriş yapın bunun yenisini bilen var mı ustalar
edinakovsi
🔒 Link gizli — giriş yapın bunun yenisini bilen var mı ustalar
acik
benbube
acik
bendekinin süresi biti demek ki
aytober66
sanix listeyi ıp listeden görüyorum arkadaş sizden yardım istiyorum bunlardan biri diyorsun anladıgım kadarıya
böyle yardım olmuyor size sormanın anlamı kalmıyo
ltf ustalar yardım
Teşekkür ederim
yazilani okumuyormusun? 10larca yan adresi var
isine gelmiyorsa baska alternatif sunucu izle
Forumda çok değeli ustalarımız var, bu alemdeki en iyilerin hemen hemen büyük bölümü burada. Haliyle bir şeyler öğrenmeye ihtiyacı olanlar buradan da faydalanıyorlar. O kadar özverili ve hızlı yardımlar yapılyorki hemde karşılıksız, yardımı alanlar yardım edenleri kendilerine mecbur sanıyorlar. Ortamda yardım ala ala bir statü kazandıklarını sanıyorlar. Halbuki yardım eden öncelikle statü kazanıyor. Taramış da ne paylaşmış? İki yıllık mesajlarına baktım %95 i dns sormuş %5 teşekkür o da konuyu açmak için. Adam resmen DNS-KILLER olmuş.
Helal olsun ustalarımıza azimle cevap verdikleri için...
Alperentoy
Forumda çok değeli ustalarımız var, bu alemdeki en iyilerin hemen hemen büyük bölümü burada. Haliyle bir şeyler öğrenmeye ihtiyacı olanlar buradan da faydalanıyorlar. O kadar özverili ve hızlı yardımlar yapılyorki hemde karşılıksız, yardımı alanlar yardım edenleri kendilerine mecbur sanıyorlar. Ortamda yardım ala ala bir statü kazandıklarını sanıyorlar. Halbuki yardım eden öncelikle statü kazanıyor. Taramış da ne paylaşmış? İki yıllık mesajlarına baktım %95 i dns sormuş %5 teşekkür o da konuyu açmak için. Adam resmen DNS-KILLER olmuş.
Helal olsun ustalarımıza azimle cevap verdikleri için...
arkadaşlar kusura bakmayın her şey için
tşk UyduX ailesinin yeni yılı kutlu olsun
Derman20
ok
sanix330
varmıdır
asolu
Arkadaşlar şuna bir yardım yenisini arıyorum aylardır
Looks like they are dead.
🔒 Link gizli — giriş yapın
aktiffmi bakan varmı
🔒 Link gizli — giriş yapın