UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Değişen DNS Sunucu İsimleri ( Güncel ) 2

👤 Karizma 💬 7413 cevap 👁 905,716 görüntü
Alperentoy

Alakanız için teşekkür ederim hesap bana ait değil ama içinde yüksek çözünürlüklü spor kanalları olduğundan bu iki adreste ısrar etmiştim bağlantıları yüklediğimiz playerde kanallar çıkıyor ama çalışmıyor yayın yok acaba bu adreslere ait farklı kullanıcı hesaplarını bulsam çalışırmı yoksa sunucu hepten çökmüşmü normalde tüm bağlantıları Smart TV uygulaması playerde ekleyip izliyorum bu iki adresi Canlı TVsmartespro programında denedim ordada açılmadı bu iki adresin alternatif sunuculeri varmıdır acaba şimdiden teşekkürler
apkev99

🔒 Link gizli — giriş yapın
Yeni adresi lazım

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

Selamün aleyküm hayirli sahurlar gtnskdns.mainsrvx.xyz:8080 bunun yenisi varmidir

VPN siz Varsa Sevinirim ve Şimdiden Teşekkürler
yeni adresi varmı? saygılar
emre78

Alakanız için teşekkür ederim hesap bana ait değil ama içinde yüksek çözünürlüklü spor kanalları olduğundan bu iki adreste ısrar etmiştim bağlantıları yüklediğimiz playerde kanallar çıkıyor ama çalışmıyor yayın yok acaba bu adreslere ait farklı kullanıcı hesaplarını bulsam çalışırmı yoksa sunucu hepten çökmüşmü normalde tüm bağlantıları Smart TV uygulaması playerde ekleyip izliyorum bu iki adresi Canlı TVsmartespro programında denedim ordada açılmadı bu iki adresin alternatif sunuculeri varmıdır acaba şimdiden teşekkürler

Artık yeter, sonlandıralım konuyu dns çalışıyor. Bundan sonrası senin yaptığın reklama giriyor. Abartılacak bir sunucu değil, hele ki forumdaki sunucuin yanında.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Alperentoy

Artık yeter, sonlandıralım konuyu dns çalışıyor. Bundan sonrası senin yaptığın reklama giriyor. Abartılacak bir sunucu değil, hele ki forumdaki sunucuin yanında.

Ustam ozaman bana sağlam bir link verebilirmisin trden vpn siz görebileceğim tr ful spor kanallarının olduğu şimdiden teşekkürler
kaanyavrukurt

🔒 Link gizli — giriş yapın yenisi varmı

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

mimozalar7

İkisi De aktif
apkev99

Yeni adresi lazım