UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Değişen DNS Sunucu İsimleri ( Güncel ) 2

👤 Karizma 💬 7413 cevap 👁 905,596 görüntü
cepken

Sevgili Alperentoy düşüncenizde bir çok arkadaş için haklı olabilirsiniz ama paylaşmamayı asla düşünmedim. Aksine sakınca olabilir diye de düşündüm. Çünkü bir çok yorumda paylaşılan cihaz kodu'lerin belli bir zaman sonra patladığını okudum. O yüzden paylaşım yapmadım. İnanın elimdeki tüm cihaz kimliğilerini seve seve paylaşırım. Bu konuda asla bencil olmadım ve olmam da. Yarından itibaren de tüm cihaz kimliğilerini paylaşacağım bilginiz olsun. Ve inanın bundan mutluluk duyarım. Tek eksiğim çok istesem de cihaz kodu tarama olayını tam anlamıyla bilmiyorum. Yapmayı da çok isterim. Zaman açısından hiç bir sorunum yok. Eğer bu konuda yardımcı olursanız da çok mutlu olurum.
Ayrıca kullandığınız openbullet 1.2.2 yi hiç kullanmadım. Forumda bulabilir miyim bilmiyorum. Ben oynatma listesi yerine cihaz kimliğilerini tercih ediyorum. Simple TV V0.5.0 güncelini ise sizin yorumundan sonra merak ettim. Onu da forumda bulabilirim umarım. Yardımlarınız ve katkılarınız için ayrıca teşekkür ederim...

Openbullet yayın yeri
🔒 Link gizli — giriş yapın

Simple Tv

Bir yerden başlayınca yolun yarısı bitmiş olur. Şansın ise ilk düğmeyi doğru yerden iliklemeye başlıyor olmandır. Programların içinde helpleri var zaten. Youtube üzerinde birçok videoları da var.
🔒 Link gizli — giriş yapın bunun yenisi nedir arkadaşlar yardım edermisiniz
polat

Tr.unoservice.xyz
Suan hangi kanal editi kullaniyor play.sunucu23.online kullanim disi
polat

Merhaba tr.unoservice.xyz kanal duzenleme linkini bulabilirmiyiz normal yayinlar aktif ama edit acmiyor
Edit
play.sunucu23.online bu calismiyor
arif7979

metropolvip.xyz url teş edrm

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

🔒 Link gizli — giriş yapın yenisi veya vpn siz olanı varmıdır...
kaanyavrukurt

🔒 Link gizli — giriş yapın yenisi varmı

Epey Önceden 🔒 Link gizli — giriş yapın yöneticimiz bana hitaben paylaşmıştı, alttaki linke gidip bakınız.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

3mtasarim

Tr.unoservice.xyz
Suan hangi kanal editi kullaniyor play.sunucu23.online kullanim disi

delphin01

Forumda bir hevestir kısa aralıklarla bu sunucule ilgili gözümüzün içine içine mesajlar sokuluyor. Pazarlama yapılmaya çalışılmıyorsa, elinizdeki hesaplardan paylaşında dnsinin peşine düşenler çoğalsın. Defalarca cevap forumda paylaşıldığı halde bu ısrar nedir?... Haaaa, bak şimdi iki alıntıda bir anlam taşıyor, bu söylediklerime!
🔒 Link gizli — giriş yapın bunun yenisi nedir arkadaşlar yardım edermisiniz
savcılılı

rıca etsem bi bakarmısınız

şu dns dan dene aktıftır başkasıda cıkabılır tarama yapacaklara...
delphin01

Stb adresi bu stb adresi gitti o yüzden bende arıyorum bunu da bakalım
Alperentoy

Dediğin olsun yine verelim, bazıları paylaşsın siz saklayın hesapların turşusunu kurun, hiç yoktan birkaçını paylaş forumdaşlara...
Forumun hep bu sayfasındasın sorup duruyosun, sadece geçen yıl sonunda 1 tane cihaz kodu bölümü paylaşımn var! Yapıcı eleştiri. farkındalık yaratır, hem sana hem forumdaşlara fayda sağlar.

Bu da bir önceki mesajına cevap olarak gelsin,

Sevgili Alperentoy Simple Tv'yi indirdim ve çalıştırdım ancak cihaz kodu ekleme yerini bulamadım. Siz bende 2019 dan beri çalışıyor demiştiniz. Nereden girilir bulamıyorum.
Vlc player için de aynısın söylediniz ama bulamıyorum maalesef.
cepken benim bildigim kadariyla cihaz kimliğii seyredemessin. cihaz kodu oynatan cihazlar mecuttur (Linux alıcı-android) onlar daha stabildir ve kesintisiz izlersin. pc de ugrasmaya degmez sen bilirsin yinede

SimpleTV, Canlı TV ve yerel dosyaları izlemek için geliştirilen ücretsiz bir Canlı TV oynatıcısıdır.
Oynatıcının temel özellikleri
Son derece esnek ve özelleştirilebilir arayüz (tek tıklamayla kanalları değiştirme yeteneği, kısayol tuşlarını kişiselleştirme yeteneği vb.)
Akışları oynatma ve kaydetme yeteneği
EieN

Stb adresi bu stb adresi gitti o yüzden bende arıyorum bunu da bakalım

aktif kucuk bir bilgi cihaz kimliğileri blocked veya unable no connect yazdigi zaman aslinda o cihaz kimliğileri aktiftir seyredilir pert olmamistir cozumude vardir

Bunun yenisini bulabilirmiyiz teşekkürler.
cepken

Sevgili Alperentoy Simple Tv'yi indirdim ve çalıştırdım ancak cihaz kodu ekleme yerini bulamadım. Siz bende 2019 dan beri çalışıyor demiştiniz. Nereden girilir bulamıyorum.
Vlc player için de aynısın söylediniz ama bulamıyorum maalesef.

Sen ilk düğmeyi ilikleyince son düğmeye de gelineceği beklentisindemisin.
Open bulleti kullanmayı öğren en azından config yazacak kadar bilgin olsun, ondan sonra zaten dediklerimi anlayacak yapman gerekeni yapacaksın.

serkan06

cepken benim bildigim kadariyla cihaz kimliğii seyredemessin. cihaz kodu oynatan cihazlar mecuttur (Linux alıcı-android) onlar daha stabildir ve kesintisiz izlersin. pc de ugrasmaya degmez sen bilirsin yinede

SimpleTV, Canlı TV ve yerel dosyaları izlemek için geliştirilen ücretsiz bir Canlı TV oynatıcısıdır.
Oynatıcının temel özellikleri
Son derece esnek ve özelleştirilebilir arayüz (tek tıklamayla kanalları değiştirme yeteneği, kısayol tuşlarını kişiselleştirme yeteneği vb.)
Akışları oynatma ve kaydetme yeteneği

Birilerinin vlc yi kullanarak cihaz kodu dahil oynatma yapan yazılımlarını kullanıyorsun. Neden kendin kullanırken diğer hevesli birine olmaz deyip yolundan alıkoyuyorsun. Simple TV de vlc kullanıyor. Ben de başlarken onun bu günkü konumundaydım sadce bir süre önce yola çıktığımdan birkaç adım öndeyim. Belkide benide senide yakında geçecek bir arkadaşımız.
Herkes kendi konumundan gördüğünü anlatabilir.
Cevap yazmak için giriş yapın.