🔒 Link gizli — giriş yapın bu aktif savcılı paylaşımında bir sey eksik o yüzden aktif gözükmüyor
ilginç sorunla karşı karşıyayım 🔒 Link gizli — giriş yapın bu sunucui oynatma listesi su bilgisayara indirdiğimde tüm kanallar iniyor ama telefondan izlediğimde sadece alman kanalları geliyor aynı ip aynı dns kaç yıldır Canlı TV kırıyom ilk defa karşılaşıyom 3 4 tane userde yaşıyom bunu
🔒 Link gizli — giriş yapın tr de acilani var mi.aktif gozukuyor kanallar gelio ama acmio
Doğru hesabı bulmanız lazım!
🔒 Link gizli — giriş yapın tr de acilani var mi.aktif gozukuyor kanallar gelio ama acmio
telefonda uygulamada usta bilgisayara oynatma listesi indirdiğimde full kanal iniyor 🔒 Link gizli — giriş yapın şunu denermisin usta full kanal mı iniyor yoksa sadece alman kanallar mı iniyor usta
usta baskasıda deneyebilir mi 🔒 Link gizli — giriş yapın bu sunucu oynatma listesi olarak sadece alman kanalları iniyor ama normal tüm kanallar var bu sade bana mı özel anlamadım usta ip adresime mi özel anlamadım usta telefonda tüm uygulamalarda denedim usta
🔒 Link gizli — giriş yapın Arkadaşlar bu sunucue bir bakarmısınız çok teşekkür ederim...
🔒 Link gizli — giriş yapın
degisti galiba, son adresi nedir arkadaşlar,Teşekkür ederim
🔒 Link gizli — giriş yapın bunun vpnsiz hali var mı ustalar funmax Canlı TV