mimozalar ikisi alakasız sunucu nasıl o onun yenisi oluyor eskisini yazdığın zaten aktif
eskı 🔒 Link gizli — giriş yapın
buda yenisi...🔒 Link gizli — giriş yapın TVbu.xyz:8080/get.php?username=ali2927740&password=w5GykjpTMH3h&type=oynatma listesi_plus
user pas taramadan atmayınız....
arkadaşlar bu yenı dns ama hangı sunucu grubuna aıt eskı dns bılmıyorum...tşler şimdıden.. 🔒 Link gizli — giriş yapın tarama yapıp user pas atacaklar varsa...kolay gelsın herkese...
🔒 Link gizli — giriş yapın
Aktif ama VPN ile çalışıyor
VPN siz çalışan başka adres var mı şimdiden teşekkürler
🔒 Link gizli — giriş yapın teşekkürler..
🔒 Link gizli — giriş yapın 🔒 Link gizli — giriş yapın
Bu dns in yenisini bulabilirmiyiz arkadaşlar. Her ikisi aynı sunucu. Baya bi bakındım ama bulduklarım malesef çalışmıyor.
efsane93
🔒 Link gizli — giriş yapın teşekkürler..
Bu çalışıyor aktif. Elindeki user pass patlak olabilir.
cemalkan
🔒 Link gizli — giriş yapın 🔒 Link gizli — giriş yapın
Bu dns in yenisini bulabilirmiyiz arkadaşlar. Her ikisi aynı sunucu. Baya bi bakındım ama bulduklarım malesef çalışmıyor.
🔒Gizli İçerik
Bu içerik gizlidir.
Görmek için bu mesajı beğenin (👍).
DeyaR
Çok teşekkürler ama bende bu da çalışmadı. Türk telekom.
cemalkan
Bu çalışıyor aktif. Elindeki user pass patlak olabilir.
başka dns leri varmı?
arkadaşlar yenısı varsa mu3 olarakda lınk olarakda gecınmış..tşkler şimdıden... 🔒 Link gizli — giriş yapın
mimozalar7
arkadaşlar bu yenı dns ama hangı sunucu grubuna aıt eskı dns bılmıyorum...tşler şimdıden.. 🔒 Link gizli — giriş yapın tarama yapıp user pas atacaklar varsa...kolay gelsın herkese...
🔒Gizli İçerik
Bu içerik gizlidir.
🔒 Link gizli — giriş yapın yeni adres lütfen
mimozalar7
arkadaşlar yenısı varsa mu3 olarakda lınk olarakda gecınmış..tşkler şimdıden... 🔒 Link gizli — giriş yapın
rigobert_42
🔒 Link gizli — giriş yapın yeni adres lütfen
Bunlar olabilir :
🔒Gizli İçerik
Bu içerik gizlidir.
🔒 Link gizli — giriş yapın bu kapanmış yeni dns varmıdır rica etsem
mimozalar sen attığın userpası bu dns ile denedin mi 🔒 Link gizli — giriş yapın bu zaten aktif sunucu abi anlamıyorum bilen yorum yapıyor bilmeyende yanlış bilgi vermişim de gözümden kaçmış de çok mu zor hatanı kabul etmek usta
🔒 Link gizli — giriş yapın kaykay buyur yeni dnssi