UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Özel bölümler, güncel paylaşımlar ve deneyimli topluluk

Değişen DNS Sunucu İsimleri ( Güncel ) 2

👤 Karizma 💬 7413 cevap 👁 905,240 görüntü
sinan87

🔒 Link gizli — giriş yapın suna bir baksana alperentoy usta vpnsiz hali biliyordum unuttum

bu url de bu sunucue aitmi acaba belki çalışanını bulmak için yardımcı olabilir
🔒 Link gizli — giriş yapın
Alperentoy

Dilediğini çalışanlardan kullan.... Çabuk ban atıyor dikkali ol!

BABACAN CANSIN TEŞEKKÜR EDERİM
🔒 Link gizli — giriş yapın BUNU BİLİYORMUSUN PEKİ?
alakası yok uygar33 devlet sırrı sanki vermiyorlar bozoğlu vermişti unuttum
sinan87

Usta özelden bir calisin userpass atarmisin bakayim ben
sinan87

Özelden yollandı sunucu yayılmamış olması dışında sıradan altı vaktimiz daha değerli konuyu kapatalım.
sozcan39

sinan87 Bey GIBIRNET imternet kullanıyorum. Bende açanlarım bazıları diğer internet sağlayıcılarda açmıyor. Onlarda açmayanların bazıları bende açıyor.
Bana özelden bir kullanıcı adı ve şifre gönderebilirsen deneyebilirim.

sinan87

sinan87

tamamdır usta sağol ilgilendiği için

üstat senden rica etsem çalışan tr userpass atabilirmisin bana Canlı TV TOOLS BY MANZERA AYENNA ile çalıştıracağida
Alperentoy

1718648870894.png

alperentoy Bey Doksan Canlı TV Müşteri Kanalı ile ilgili bilgilendirme için teşekkür ederim.
Bu açıklamaya göre ben bu sunucue ait sinan Bey' in verdiği kullanıcı adı ve şifre ile yayınları şu anda GIBIRNET internet sağlayıcı ile izlememem gerekir. Fakat şu anda bu yayınları Windows Canlı TV Player, SFVIP Player ve kendi Web Tv uygulaması üzerinde bilgisayarda izliyorum.
sozcan39

alperentoy Bey Doksan Canlı TV Müşteri Kanalı ile ilgili bilgilendirme için teşekkür ederim.
Bu açıklamaya göre ben bu sunucue ait sinan Bey' in verdiği kullanıcı adı ve şifre ile yayınları şu anda GIBIRNET internet sağlayıcı ile izlememem gerekir. Fakat şu anda bu yayınları Windows Canlı TV Player, SFVIP Player ve kendi Web Tv uygulaması üzerinde bilgisayarda izliyorum.

Kendin de yazmışsın doğrusunu. izleyememen değil izlememen gerekir. Devam edersen o hesabın sahibinin duyuruyu ihlal ettiği farkedilince hesabına müdahale edileceği ortaya çıkar. Üztelik zaten dedikleri de olmuş yani hesab hacklenmiş durumda....

Senin ip açık olması senin adına güzel. Olmasada vpn yada proxy ile aşar geçersin. Forumda nasıl kullanılacağı üstelik bu yöntemle tek kişilik hesabın birçok kişi tarafından aynı anda nasıl kullanılacağı anlatılmıştı.
HAYIRLI BAYRAMLAR
🔒 Link gizli — giriş yapın
???
Şimdiden Teşekkürler
Alperentoy

Kendin de yazmışsın doğrusunu. izleyememen değil izlememen gerekir. Devam edersen o hesabın sahibinin duyuruyu ihlal ettiği farkedilince hesabına müdahale edileceği ortaya çıkar. Üztelik zaten dedikleri de olmuş yani hesab hacklenmiş durumda....

Senin ip açık olması senin adına güzel. Olmasada vpn yada proxy ile aşar geçersin. Forumda nasıl kullanılacağı üstelik bu yöntemle tek kişilik hesabın birçok kişi tarafından aynı anda nasıl kullanılacağı anlatılmıştı.

tek kişilik hesabın birçok kişi tarafından aynı anda nasıl kullanılacagı ilgimi cekti forumda aradım bulamadım.bana o konuyu bulma şansın var mı
Alperentoy

İkinci bir girişi kabul etmiyor usta. Korumalı sanırım
kemaletikan

tek kişilik hesabın birçok kişi tarafından aynı anda nasıl kullanılacagı ilgimi cekti forumda aradım bulamadım.bana o konuyu bulma şansın var mı

Arama, sağ üst köşeden arat. Madem ilgini çekiyor, azıcık daha gayret! İki kelime aratsan çıkar önüne.

arif7979

ttp://x.rprotv.com:25443 yeni url teş edrm

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

haceli

İkinci bir girişi kabul etmiyor usta. Korumalı sanırım

Bu konu senin uzmanlığına giriyor, güncelde gördüğüm bu yöntemi en çok kullanan kişisin. Koruma kısmı linux türevinede varmı bilmiyorum. Diğer alanlarda sıradan koruması var. Aynı ipden aynı anda aynı listeden iki ayrı kanal açıyor, buferları bitince anlık flip flop göz kırpmalar oluyor. Cevap olsun diye iki ayrı player ile denedim. Çoklu giriş olursa uygun aynı proxyden durumu görüp sonra değerlendirmek lazım.
hayırlı bayramlar
mümkünse yeni adresi 🔒 Link gizli — giriş yapın
assiika

hayırlı bayramlar
mümkünse yeni adresi 🔒 Link gizli — giriş yapın

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

Cevap yazmak için giriş yapın.